Drama IMENSĂ pe care Antonia o trăieşte ÎN FIECARE ZI. Ce se va întâmpla după divorţul de Vincenzo Castellano

Antonia apare mereu cu zâmbetul pe buze, însă doar ea ştie ce se petrece în sufletul ei. Cântăreaţa trăieşte o adevărată dramă zi de zi, dar despre care refuză să vorbească.

03 mai 2018, 18:37
Drama IMENSĂ pe care Antonia o trăieşte ÎN FIECARE ZI. Ce se va întâmpla după divorţul de Vincenzo Castellano

Antonia rezistă greu departe de Maya, fetiţa ei, şi speră ca situaţia să se rezolve cât mai curând. Vedeta speră ca divorţul dintre ea şi Vincenzo Castellano să se pronunţe cât mai repede, urmând apoi să ceară custodia fiicei sale.

Victorie în instanţă pe Antonia şi Alex Velea. Copiii vor purta şi în acte numele artistului

„Atunci când se pronunţă divorţul dintre ea şi Vincenzo va putea cere custodia fetiţei şi o poate şi câştiga. Aşa va putea să îşi crească fetiţă alături de ceilalţi doi copii pe care îi are cu Alex Velea. Alex Velea a trebuit să intenteze un proces prin care să demonstreze paternitatea celor doi copii. A câştigat procesul, sentinţa a fost una favorabilă lui Alex. Săracul Alex a fost nevoită să se lupte pentru ca un judecător să recunoască faptul că el este tatăl copiilor şi să ne schimbe certificatul de naştere. (…) M-am întâlnit cu ei la mare. M-au oprit, Antonia m-a luat în braţe, Alex la fel. Mi se pare că sunt un cuplu extraordinar de frumos”, a spus Oana Roman în live-ul pentru revista Viva.

Antonia, în depresie din cauza lui Vicenzo Castelano. A plecat de urgenţă în Italia. Ce se întâmplă FOTO

„Are mereu această supărare despre care mereu îmi spune, această dramă, că nu poate să aibă fetiţa lângă ea. Este foarte greu în sufletul ei de mamă să fie împărţită. Nu este împlinită şi fericită din cauză că omul ăsta, Vincenzo, nu vrea să îi acorde divorţul. Sper ca omul ăsta să înţeleagă şi să îi dea voie acestei femei să îşi trăiască viaţa”, a mai spus Oana Roman.