Drama imensă prin care a trecut Alexandra Ungureanu. „Când am aflat de cancer, eu am fost în negare!”

Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a trecut printr-o dramă imensă acum câţiva ani.

13 dec. 2021, 09:15
Drama imensă prin care a trecut Alexandra Ungureanu. „Când am aflat de cancer, eu am fost în negare!”

Drama imensă prin care a trecut Alexandra Ungureanu. În urmă cu ceva ani, părinții vedetei au fost diagnosticați, simultan, cu o boală gravă!

Drama imensă  prin care a trecut Alexandra Ungureanu. „Când am aflat de cancer, eu am fost în negare!”

Mama și tatăl Alexandrei Ungureanu au fost diagnosticați cu cancer! Din păcate, tatăl vedetei a pierdut lupta cu boala, dar mama sa a luptat până la capăt și a reușit să treacă cu bine peste această experiență neplăcută. Alexandra Ungureanu a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut, după ce tatăl ei s-a stins din viață.

Cătălin Botezatu, despre viaţa tumultoasă care i-a provocat cancer: „Eram ca un zombi, dar nu a contat”

„Uneori, cred că nu am trecut cu adevărat peste acea perioadă. Sunt momente în care mi se face foarte dor de tată. Deși am schimbat telefoane, când mi-e cel mai greu, încă am tendința să îl sun. Simt nevoia să tastez în agendă… tata! Când am aflat, eu am fost în negare. Cancerul e un diagnostic de care auzi în filme, în cărți. Când auzi de amândoi, la un interval de câteva săptămâni. Mă gândeam la posibilitatea că o să rămân singură”, a povestit Alexandra Ungureanu la podcast-ul „Viața vedetelor„.

Eugenia Şerban, după ce a învins cancerul: „Aşa-zişii prieteni dispar în astfel de momente. Unii au simţit să se uite la mine cu milă” 

Mama artistei a aflat din timp de afecțiune, ceea ce a ajutat-o destul de mult: „Avea multe pastile în geanta de serviciu, de care nu știam. Mama e genul care se plânge și dacă o doare un deget. Dacă nu găsește o plantă, un aloe vera, ea e cu plantele. Are niște semne din astea băbești. Ea n-are încredere în doctori, dar se duce. S-a dus, a aflat că avea un cancer de col uterin în stadiu incipient și șansele de recuperare erau destul de mari”.