DRAMĂ în familia cântăreţei Marj J. Blige. Tatăl său a fost înjunghiat

Thomas Blige, tatăl cântăreţei R&B Mary J. Blige, a primit, joi, trei lovituri de cuţit, dintre care una în zona gâtului, din partea unei foste iubite, după o ceartă ce a avut loc la domiciliul bărbatului, din statul american Michigan.

24 ian. 2014, 17:42
DRAMĂ în familia cântăreţei Marj J. Blige. Tatăl său a fost înjunghiat

Conform datelor furnizate de publicaţia Battle Creek Enquirer, poliţia a fost chemată la locul incidentului. În apartamentul bărbatului au fost găsite victima şi cuţitul folosit în timpul atacului, potrivit Mediafax.

Fosta iubită a lui Thomas Blige a fost arestată de poliţişti. În apartamentul femeii, aflat în acelaşi complex rezidenţial ca şi cel al victimei, au fost găsite hainele pătate de sânge pe care aceasta le-a purtat în timpul incidentului.

Thomas Blige, în vârstă de 63 de ani, a fost transportat la Spitalul Metodist Bronson, din Kalamazoo, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale, iar joi seara era încă în stare critică.

Incidentul a avut loc atunci când bărbatul şi-a văzut fosta iubită tăindu-i cauciucurile maşinii. După ce i-a atras atenţia, el a fost înjunghiat. După incident, atât femeia care a săvârşit atacul, cât şi victima s-au întors în propriile apartamente. Femeia a fost acuzată de „atac şi tentativă de omor„.

Pe parcursul celor 15 ani de carieră, Mary J. Blige a lansat pe piaţă nouă albume şi a fost recompensată cu nouă premii Grammy. Cel mai recent album, lansat în anul 2011, se numeşte „My Life II… The Journey Continues (Act 1)”. Mary J. Blige este singurul artist din lume care a fost premiat cu Grammy la toate cele trei categorii majore ale muzicii afroamericane – „R&B”, „Rap” şi „Pop & Gospel”.

În octombrie 2013, Mary J. Blige a lansat primul ei album cu melodii de Crăciun, „A Mary Christmas”, produs de David Foster, cunoscut pentru colaborările sale cu Andrea Bocelli şi Rod Stewart.