DRAMĂ în familia Halep! „Simona ţinea mult la ea!”

Ultimul an a însemnat pentru Simona Halep numai reuşite pe plan profesional, sportiva reuşind să ajungă pe locul 5 WTA, devenind cel mai bine clasată jucatoare de tenis din România din toate timpurile. Din păcate, viaţa a lovit-o crunt chiar cînd era mai fericită, anunţă WOWBIZ.

24 mart. 2014, 07:46
DRAMĂ în familia Halep! „Simona ţinea mult la ea!”

Simona Halep se afla în SUA unde participa la turneul de la Miami, cînd a primit dureroasa veste: mătusa sa a murit. Oficial, vineri, echipa sa anunţa că Simona a decis să abandoneze turneul de la Miami în urma problemelor de la un deget al piciorului drept. Imediat, sportiva s-a aruncat în avion pentru a se întoarce în ţară.

Pe lîngă problema de sănătate, care a împins-o la abandon, stă şi o adevărată dramă petrecută în familie. “Mătusa sa, femeia de care era tare apropiată, a murit. Avea cancer şi evoluţia bolii a fost rapidă. Simona s-a şi întors în ţară, pentru ca duminică la prînz a avut loc înmormîntarea. Simona o indrăgea tare pe mătuşa sa!”, a povestit un apropiat al familiei Halep pentru WOWBIZ.

Femeia de 46 de ani era soţia fratelui tatălui Simonei, Stere Halep.

“Este adevarăt ca am avut un mare necaz în familie. Simona nu a putut fi prezentă la turneul de la Miami din cauza acelei problemei la unghie, dar iată a venit şi aceasta nedorită chestiune de familie”, a declarat Stere Halep.