DRAMĂ în familiile tinerilor motociclişti, morţi în timpul unei curse ilegale. Poliţiştii fac CERCETĂRI VIDEO

Durere fără margini în familia unuia dintre tinerii ucişi în timpul unei curse ilegale de motociclete. Băiatul, care urma să împlinească 25 de ani peste câteva zile, a fost condus, duminică, pe ultimul drum, de familie şi prieteni.

07 sept. 2014, 11:08
DRAMĂ în familiile tinerilor motociclişti, morţi în timpul unei curse ilegale. Poliţiştii fac CERCETĂRI VIDEO

Sute de persoane s-au strâns acasă la Adi, pentru a fi alături de părinţii lui, dar şi de iubita acestuia, care a scăpat ca prin minune.

Prietenii săi au venit cu maşinile de curse şi au aplaudat în faţa casei băiatului. 

Tânărul şi-a pierdut viaţa, în timpul unei curse ilegale de motoare. Cursa a avut loc vineri noaptea, pe drumul ce leagă Ghermăneşti de autostrada Bucureşti-Ploieşti.

CARNAGIU la o cursă ilegală de motociclete. TREI persoane au MURIT

Autorul măcelului avea 240 km/h, când a pierdut controlul motocicletei şi a intrat într-un grup de oameni ce veniseră să asiste la cursa ilegală. Doi dintre spectatori, ambii în vârstă de 25 de ani, au murit pe loc, în timp ce autorul accidentului a murit la spital. Tot la spitalul Floreasca au fost transportate alte două persoane care acum se află în stare foarte gravă.

Poliţiştii ilfoveni derulează cercetări privind accidentul de la Ghermăneşti soldat cu trei morţi şi doi răniţi grav.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, Roxana Vasile,  IPJ Ilfov a deschis dosar penal pentru infracţiunea de omor din culpă şi vătămare corporală din culpă pe numele motociclistului care a accidentat patru persoane.

În noaptea de vineri spre sâmbătă Poliţia Ilfov a fost sesizată prin apel la 112 de producerea unui accident rutier pe drumul care face legătura între localitatea Ghermăneşti şi A3. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, iar din verificările efectuate au stabilit că un motociclist în condiţii de vizibilitate redusă a accidentat mortal doi bărbaţi de 25 de ani şi a rănit grav alţi doi de 24, respectiv 28 de ani, care se aflau pe partea carosabilă’, a menţionat Roxana Vasile.

MĂRTURII CUTREMURĂTOARE ale victimelor spulberate pe trecerea de pietoni la Constanţa

Potrivit acesteia, persoanele rănite au fost transportate la spital, iar sâmbătă dimineaţa conducătorul motocicletei a decedat la o unitate medicală din Capitală.

Se pare că accidentul s-a produs în contextul organizării la faţa locului a unei curse ilegale de motociclete, potrivit unor relatări apărute în presă în ultimele două zile