Dramă în sportul american. Un antrenor a fost călcat de tren, în timpul unui antrenament

Travis Williams, un antrenor sportiv american, în vârstă de 30 de ani, a murit la mijlocul acestei săptămâni la Atlanta. Cel poreclit Achile se afla prea aproape de şinele de cale ferată, filmând un videoclip, în momentul în care a fost lovit de tren.

20 mart. 2015, 17:07
Dramă în sportul american. Un antrenor a fost călcat de tren, în timpul unui antrenament

Travis Williams avea un canal pe Youtube şi tocmai filma împreună cu prietenii săi o şedinţă de antrenament de sărituri cu frânghia. Totul s-a desfăşurat în apropierea unei linii de cale ferată, iar un purtător de cuvânt al companiei feroviare Norfolk Southern Corporation a declarat: „Mecanicul trenului l-a văzut de departe pe tânărul bărbat, a pus în funcţiune semnalele sonore, însă acesta nu s-a mişcat şi a fost lovit de tren„.

Se pare că tragicul accident s-a produs ca urmare a faptului că Travis Williams a apreciat greşit lăţimea trenului. Prietenul său, care filma evenimentul, a fost rănit la picioare.

Moartea lui Travis Williams a produs consternare în rândul comunităţii practicanţilor de fitness, acesta fiind foarte cunoscut pe Youtube, dar şi pe Instagram, unde era urmărit de peste 30.000 de persoane.

Un alt cunoscut antrenor de fitness, Gregg Plitt (37 ani), a murit la începutul acestui an într-un accident oarecum similar în apropierea Burbank (Los Angeles).