Dramă la şcoală, în timpul orelor de curs. Profesorul de educaţie fizică s-a spânzurat în sala de sport

Gest şocant al unui profesor de sport de la unul dintre liceele bune din oraşul Drobeta-Turnu-Severin. Dascălul s-a sinucis în sala de sport a școlii. A fost găsit după aproximativ două ore, chiar de soția sa.

19 sept. 2019, 07:20
Dramă la şcoală, în timpul orelor de curs. Profesorul de educaţie fizică s-a spânzurat în sala de sport

Tragedia s-a produs când dascălul a avut oră liberă la şcoală. A intrat în sala de sport, a încuiat uşa şi a recurs la gestul şocant. Cea care a intrat la bănuieli este soţia, care a observat că nu îi răspunde la telefon.

Colegii săi spun că era un profesor bun. Era însă o persoană care comunica foarte puţin. Ceea ce l-ar fi putut conduce către un asemenea gest a fost faptul că tatăl său a murit anul acesta.

Era un coleg introvertit, dar un om extrem de dedicat profesiei, un om care s a relaţionat corect cu toţi colegii, care a adus rezultate frumoase la competiţiile la care a participat cu elevii„, a declarat directorul şcolii, pentru România TV.

La locul tragediei a venit şi o ambulanţă, dar medicii nu au avut ce face. „La locul solicitarii am gasit un barbat de aproximativ 50 de ani, decedat de aproximativ ore, cu leziuni incompatibile cu viata. Barbatul era cunoscut cu tentative de suicid„, a declarat medicul de pe ambulanţă, pentru România TV.

Poliţiştii au demarat o anchetă care va stabili împrejurările în care s-a produs tragedia. Dascălul era căsătorit, dar nu avea copii.