DRAMA nebănuită a lui Keanu Reeves: actorul a supravieţuit unor episoade tragice

În 1999, Keanu Reeves a devenit faimos în lumea întreagă pentru rolul inovator din filmul devenit cult, "The Matrix". Pelicula a strâns o sumă ameţitoare la box office, 463,5 milioane de dolari şi a fost nominalizată la patru premii Oscar. Povestea actorului care l-a interpretat pe legendarul "Neo" este atât de dramatică încât te va emoţiona până la lacrimi. Viaţa lui Keanu Reeves e ca un roller coaster cu momente tragice din care actorul a ieşit triumfător iar acum joacă rolul de a inspira oamenii de pretutindeni.

11 apr. 2016, 15:28
DRAMA nebănuită a lui Keanu Reeves: actorul a supravieţuit unor episoade tragice

Până la 51 de ani, viaţa lui Keanu Reeves a fost alimentată de tragedii pe care nici în filme nu le vezi. În ciuda tuturor dificultăţilor, actorul originar din Canada a găsit puterea de a se ridica de fiecare dată după câte un episod tragic.

Tatăl l-a părăsit când avea doar 3 anişori. Au mai ţinut legătura câţiva ani, dar după pronunţarea divorţului şi mutarea dintr-un oraş în altul, au pierdut orice fel de contact. Keanu a mers la patru licee diferite şi s-a zbătut întreaga copilărie cu dislexia, care i-a îngreunat educaţia, în final rămânând fără diplomă de liceu. Prin multă muncă şi dedicaţie însă, a devenit un cititor avid.

La vârsta de 23 de ani, cel mai bun prieten al său, faimosul actor River Phoenix, a murit în urma unei supradoze. „A fost un actor şi o persoană remarcabilă. Ne-am înţeles foarte bine şi îmi e dor de el. Mă gândesc des la el”, a spus Keanu în cadrul unei discuţii deschise pe platforma Reddit, anul trecut.

În 1998, Keanu a cunoscut-o pe Jennifer Syme. S-au îndrăgostit nebuneşte şi, în ’99, Jennifer a rămas însărcinată cu primul lor copil. Din păcate, după 8 luni, bebeluşul lor s-a născut mort. Distruşi în urma acestei tragedii, cei doi s-au despărţit, doar ca peste 18 luni un alt eveniment tragic să aibă loc. Jennifer a murit într-un accident de maşină.

„Durerea îşi schimbă forma, dar nu trece niciodată”, a declarat Reeves pentru revista Parade, în 2006.

Află povestea dramatică a actorului pe feminis.ro