Drama neştiută a Andreei Răducan. Medicii i-au dat o veste care i-a provocat coşmaruri

Andreea Răducan a fost diagnosticată în 2010 cu o tumoare la genunchi, ea fiind operată de urgenţă la vremea respectivă. Timp de trei săptămâni, până când rezultatul biopsiei a fost gata, campioana olimpică a trecut prin momente terifiante, fiind suspectă de cancer.

25 feb. 2015, 07:21
Drama neştiută a Andreei Răducan. Medicii i-au dat o veste care i-a provocat coşmaruri

Andreea Răducan, fosta gimnată vedetă la Olimpiada de la Sydney, a trebuit să suporte mai bine de un deceniu dureri înfiorătoare la picior şi, în ciuda analizelor făcute la mai multe clinici nu a reuşit să le afle cauza. Abia în 2010, în urma unui control efectuat la o clinică privată din Turcia, i s-a descoperit o tumoare la genunchi, veste urmată de momente extrem de dificile.

Potrivit cancan.ro, medicii nu au putut spune daca tumoarea este de natura benignă sau malignă, iar timp de trei săptămâni de la operaţie, atât timp cât a durat până a fost gata rezultatul biopsiei, Andreea a trăit fiecare clipă cu gândul că ar putea avea cancer. În cele din urmă, atât gimnasta, cât şi familia ei au putut răsufla uşuraţi, tumoarea fiind benignă.

La patru ani de la nefericita întâmplare, Andreea a vorbit uşurată despre drama prin care a trecut, declarând pentru cancan.ro: „Acum sunt bine, mai merg la control, însă totul este sub control, am scăpat de dureri, de tot. A fost poate cea mai grea cumpănă din viaţa mea, dar am trecut peste. Este un coşmar să treci printr-o asemenea situaţie, nicio persoană nu ar trebui să trăiasca aşa ceva„.