Drama neştiută a Danei Săvuică. Era să moară împreună cu tatăl şi sora ei

Cutremurul din 1977 a marcat o ţară întreagă şi a luat numeroase vieţi. Dana Săvuică a fost una dintre persoanele care a trecut prin clipe de groază atunci, pe 4 martie.

05 mart. 2014, 10:55
Drama neştiută a Danei Săvuică. Era să moară împreună cu tatăl şi sora ei

Dana Săvuică şi-a amintit că totul s-a întâmplat de ziua surorii ei, iar tatăl lor le-a scos pe balcon în primă fază, motiv pentru care Dana Săvuică a rămas cu o teamă imensă de balcoane, scrie click.ro. Au reuşit să scape şi au plecat toţi la bunicii ei, la Târgovişte, dar amintirea acelei zile nu o va părăsi niciodată.

Citeşte şi Dana Săvuică sărbătoreşte 20 de ani de CĂSNICIE. Cum arată SOŢUL vedetei FOTO

„4 Martie 1977 a insemnat pentru mine si pentru sora mea o zi in care am ras si am plans in acelasi timp. Eram copile si sarbatoream in familie ziua surorii mele. Eram la etajul 6 intr-un bloc pe Blvd.1 Mai. Cand a inceput totul sa se miste si sa cada obiecte din biblioteca si de pe masa, am auzit in acelasi timp un vuiet straniu afara pe strada si tipetele de panica ale oamenilor.

Citeşte şi Dana Săvuică ar fi de acord ca fiica ei să pozeze în Playboy. Uite cât de bine arată Julie FOTO

Tatal nostru ne-a luat in brate pe amandoua si a iesit pe balcon. Acum povesteste cum a avut primul instinct sa sara cu noi ca sa scapam. Si acum imi aduc aminte cum parca vedeam pamantul apropiindu-se de noi sau blocul care se inclina…Cred ca de atunci am frica de inaltime. Teribila. Nu ies niciodata in balcon, fie el si la etajul 3.

Continuarea teribilei poveşti aici.