Drama neştiută a Gabrielei Cristea. „Am suportat lucruri foarte grele pentru a avea un suflet în pântece”

Ani la rand a incercat fel de fel de tratamente pentru a ramane insarcinata, insa toate au esuat. Cu toate acestea, Gabriela Cristea nu a renuntat la visul de a deveni mama si crede are toate sansele alaturi de noul sau partener de viata.

06 iun. 2014, 14:19
Drama neştiută a Gabrielei Cristea. „Am suportat lucruri foarte grele pentru a avea un suflet în pântece”

Este frumoasa, celebra si castiga o mica avere, scrie cancan.ro. La prima vedere, Gabriela Cristea are viata perfecta. Putini sunt insa cei care stiu ca in spatele zambetului ei se ascunde o mare durere. Mai exact, un vis neimplinit, pentru care sufera tot timpul. Inca de acum cinci ani, Gabriela Cristea si-a propus sa devina mama.

Citeşte şi Gabriela Cristea, anunţ de ultima oră pe Facebook: „M-am…”

Doi ani incercat sa ramana insarcinata pe cale naturala, insa acest lucru nu s-a intamplat, asa ca prezentatoarea TV, maritata pe atunci cu Marcel Toader, a apelat la fel de fel de tratamente pentru a putea concepe un copil, cheltuind zeci de mii de euro. Insa nici acestea nu au functionat.

” Mi-am dorit mult un copil si am mers la fel de fel de medici, am suportat lucururi foarte grele pentru a avea un suflet in pantece. Am cheltuit bani multi pentru a-mi indeplini acest vis. Nu a contat nimic, nici dureri, nici depresii ori bani. Am vrut doar sa vina ziua in care un medic imi va spune ca am ramas insarcinata”, declara Gabi Cristea in urma cu un an.

Citeşte şi Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut marele anunţ

Tot atunci, vedeta marturisea ca renunta la visul sau, pentru ca se simte obosita psihic si fizic, dar si pentru ca nu crede ca mai are vreo sansa.

Intre timp, Gabriela l-a cunoscut pe Tavi Clonda, cu care se iubeste de mai bine de o jumatate de an. Cei doi locuiesc deja impreuna de mult timp si par mai indragostiti ca niciodata. Planurile lor de viitor sunt atat de serioase, incat, nu exclud ca intr-un viitor sa devina parinti.