DRAMA NEŞTIUTĂ a Irinei Loghin. Mărturisire CUTREMURĂTOARE făcută de MAREA ARTISTĂ

Publicat: Miercuri, 26 Decembrie 2018 19:41 // Actualizat: Miercuri, 26 Decembrie 2018 19:41 // Sursa: romaniatv.net

Irina Loghin a vorbit despre copilăria tristă pe care a avut-o. Artista a povestit cum se descurca ea și familia ei când erau săraci.

Foto: wowbiz.ro

Irina Loghin a povestit la o emisiune tv despre sărăcia pe care a îndurat-o când era copil. Artsita a fost nevoită să muncească la câmp chiar de la 6 ani, pentru a-și ajuta familia.

"Sărăcia prin care am trecut... Noi nu observam necazurile. Noi așa credeam că trebuia să fie. Eram 6 copii. Tata muncea pentru toți. Sora cea mai mare era jandarmul. Mama mergea la câmp. Eu eram cea mai mică. Pe noi ne învățau părinții ce să facem. Nu mi s-a părut nimic greu. Mă lua mama de la 6 ani să car lemne din pădure. Eu am vrut să mă duc la școală de la 6 ani, dar mama nu a vrut. Aveam galoși de cauciuc, am luat o haină de-a lui tata și eram cheală. Eram tunsă pe piele. Bântuiau păduchii pe la noi. Învățătoarea când m-a văzut m-a întrebat dacă sunt băiat. M-a pus să le cânt, nu eram nici înscrisă la școală. Tata și mama cântau. Tata cânta mai bine",a delcarat Irina Loghin.

Secretul păstrat de Irina Loghin mai bine de 45 de ani a răbufnit. Cine este de fapt soţul artistei

Irina Loghin a mai spus că a primit foarte multe sfaturi de la tatăl ei: "Deja eram patru surori, și tata m-a învățat să dau bună ziua la toată lumea. Să nu mințim, să nu ne facem de rușine. Dacă ne căsătorim, să păstrăm bărbatul toată viață. Tata ne lua la biserică în fiecare dumincă, să nu stăm cu ochii pe altcineva, să facem rugăciuni".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Irina Loghin muncă sărăcie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
12 Jul
noapte 18 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H