Drama neștiută a lui Daniel Balaș. Fostul preot și-a pierdut tatăl la doar 25 de ani. ”Am albit din cauza șocului când am auzit ca nu mai ești”

Daniel Balaș, fostul preot care a decis să-și dea demisia din BOR, are o poveste de viață dureroasă. Și-a pierdut tatăl la doar 25 de ani. Daniel Balaș a împărtășit cu fanii săi detalii din viața personală, povestindu-le celor care îl apreciază despre tatăl lui.

18 iun. 2023, 20:52
Drama neștiută a lui Daniel Balaș. Fostul preot și-a pierdut tatăl la doar 25 de ani. ”Am albit din cauza șocului când am auzit ca nu mai ești”

Daniel Balaș este unul dintre cei mai apreciați tineri de pe rețelele sociale. În vârstă de 28 de ani, el a decis să renunțe la preoție din cauza neregulilor din BOR.

Chiar dacă își iubea enorm meseria, își iubea enoriașii și avea o relație deosebită cu aceștia, Daniel Balaș a decis să-și dea demisia și să-l slujească pe Dumnezeu în inima sa, în fiecare zi, și să le vorbească oamenilor despre El pe rețelele sociale.

Aici, Daniel Balaș a strâns o comunitate mare de oameni. Fostul preot vorbește despre Dumnezeu, interpretează cântece religioase și încearcă prin bunele sale exemple să le arate oamenilor calea cea bună.

Daniel Balaș s-a concentrat mereu, în spațiul online, să pună accentul pe lucrurile spirituale, fiind destul de discret cu viața sa personală. Puțini sunt cei care știu informații personale despre el.

Din când în când, fostul preot alege să împărtășească frânturi din viața sa cu oamenii care îl apreciază. Așa s-a întâmplat și acum ceva timp, când Daniel Balaș a decis să facă o postare emoționantă despre tatăl său.

Părintele lui s-a stins din viață brusc, lăsând multă durere în urmă. Fostul preot a avut o relație superbă cu cel care i-a dat viață, l-a iubit, l-a respectat și, mai presus de toate, l-a ascultat și a luat calea bisericii.

Într-o postare emoționantă pe rețelele sociale, Daniel Balaș le-a vorbit oamenilor despre tatăl său, mărturisindu-și iubirea și dorul de el. Părintele său a plecat într-o lume mai bună în 2020, atunci când Daniel Balaș avea doar 25 de ani.

A trecut un an, Tata….
Un an de când ma uit în agenda telefonului și dau sa te sun mereu când am o bucurie sau o problemă…Dar îmi amintesc brusc ca nu-mi va mai răspunde nimeni…
Un an de când glasul tău a încetat sa ma mai sfătuiască, sau sa rada atunci când îți mai ziceam câte o prostie…

Îmi e dor sa mai stam de vorba, acolo în bucătărie… Sa ne prindă miezul nopții povestind….
Când ma întreabă cineva de ce m-a luat parul alb prin părți de la vârsta asta… Îmi vine în minte socul pe care l-am avut când am auzit ca nu mai ești în viață…
Ma mai întreabă lumea… De unde am atâta curaj, de ce nu cunosc frica? De ce sunt atât de asumat? Îmi vine doar sa le arat o poza cu tine și sa le spun doar atât: „Moșuletul asta cu par alb m-a educat asa”

Știi ca după fiecare cantare în Biserică vin oamenii la mine și ma întreabă de unde știu aceste pricesne care ii ung pe suflet? Îmi canta îngerii în inima și îmi aduc aminte doar de anii copilăriei când m-ai învățat sa cânt la strană și mi-ai pus Apostolul în mână cu o singura condiție… Dacă voi reuși vreodată sa cant frumos, doar pe Dumnezeu sa-L laud…și uite ca doar asta se întâmplă… Puteam sa devin un lăutar vestit, dar sfatul tău a fost litera de lege pentru mine!

Sunt multe de spus.. Dar Nu scriu aceste rânduri pentru nimeni… Ci doar pentru tine… Ca nu știu pe unde sa te mai caut și trăiesc cu speranța că poate pe lumea cealaltă ai și tu Facebook si poți sa mi dai o reacție în suflet…. Te iubesc, om minunat și Dumnezeu sa te așeze in strana Raiului Său!’‘, este mesajul emoționant scris de Daniel Balaș.