DRAMA neştiută a Mariei Constantin. Totul s-a întâmplat după ce s-au căsătorit

Maria Constantin, actuala soţie a lui Marcel Toader, a trecut prin momente dificile în prima sa căsătorie.

20 iul. 2016, 12:52

Maria Constantin s-a căsătorit în 2007 cu Cirpian Tapotă, un cunoscut cîntăreţ de muzică populară, scrie fanatik.ro. Imediat ce a divorţat de Tapotă şi a intrat într-o relaţie cu afaceristul Marcel Toader, Maria a povestit un episod şocant din trecutul său.

Citeşte şi AU DIVORŢAT cu scandal, dar cu câtă uşurinţă RENUNŢA Gabi Cristea la sutien în prezenţa lui Marcel Toader!

Cei doi cîntăreţi de muzică populară au fost căsătoriţi timp de 6 ani şi au împreună un băieţel, Codruţ, iar cele mai multe scandaluri au avut loc din cauza copilaşului. Artista susţinea în urmă cu puţin timp că a fost snopită în bătaie de către fostul soţ.

„Fostul meu soţ m-a bătut. Şi s-a întîmplat de două ori. Aceste lucruri sînt puţine pe lîngă cele întîmplate în timpul căsniciei şi după căsnicia noastră. Eram acasa, inainte sa plecam la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plans si zicea ca nu vrea sa mearga cu noi, ca vrea sa ramana acasa. Fostul meu sot s-a enervat foarte tare si i-a tras o palma. Dar o palma foarte tare. Am ridicat tonul si i-am spus: Daca o singura data mai faci asta, nu o sa ma mai vezi. El s-a enervat foarte tare si mi-a dat un pumn in picior, in conditiile in care aveam copilul in brate. A doua oara, Codrut era mai mare. S-a intamplat in parcarea unui parc. Pentru simplul fapt ca am luat copilul ca sa ma joc cu el, m-a dat cu capul de masina”, spunea Maria.