Drama neștiută a Mirelei Vaida. ”Așa a vrut destinul”

Fanii o văd mereu fericită și plină de viață, însă nu mulți știu drama prin care a trecut Mirela Vaida. Frumoasa prezentatoare a suferit enorm, în urmă cu mai mulți ani.

01 aug. 2021, 15:45
Drama neștiută a Mirelei Vaida. ”Așa a vrut destinul”

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare de la noi. Veselă și mereu plină de viață, tinzi să crezi că totul în viața ei este perfect. Ce-i drept, acum așa și este, însă, în urmă cu câțiva ani, lucrurile nu stăteau deloc în acest fel.

Mirela Vaida a trecut printr-o dramă de nedescris, după ce a pierdut două sarcini. Vedeta și-a dorit enorm să devină mamă, însă până să-și îndeplinească visul a trecut prin clipe delicate.

Înainte de a-i aduce pe lume pe cei trei copii ai săi, vedeta a mai fost însărcinată de două ori, însă a pierdut ambele sarcini. Din fericire, cu credință și speranță că totul într-un final va fi bine, viața a răsplătit-o pe deplin și nu cu unul, ci cu trei copii.

Astfel, astăzi, Mirela Vaida este o femeie fericită și împlinită, iar în urmă cu ceva timp, vedeta a găsit chiar și puterea să povestească despre cele mai grele momente din viața ei.

„Da, eu mi-am dorit foarte mult copii şi, într-adevăr, primele două sarcini au fost pierdute, însă partea bună este că, atunci când pierzi o sarcină, înseamnă că poți să rămâi însărcinată. Femeile trebuie să înțeleagă că astăzi, din cauza stresului şi a modului de viață, din cauza poluării şi a ceea ce mâncăm, ne luptăm cu o afecțiune numită infertilitate.

În momentul în care tu rămâi însărcinată, dar pierzi sarcina, din varii motive, înseamnă că un prim pas a fost făcut, înseamnă că tu poți să rămâi însărcinată, şi ăsta e cel mai important lucru.

Sunt sarcini toxice, pentru corp, pe care el le respinge, sunt sarcini extrauterine, aşa cum am avut şi eu una, şi era foarte periculoasă. Dumnezeu ştie foarte bine ce să ne dea şi poate că acele două pierderi de sarcină pentru mine au fost nişte pregătiri.

Corpul selectează natural ce e sănătos pentru tine şi ce nu. Dacă trupul meu a respins două sarcini, înseamnă că ele nu erau bune. Şi atunci am primit acest lucru aşa, am fost şi mi-am făcut nişte controale mai amănunțite, mi-am dat seama că nu e nicio problemă la mine şi că a fost doar destinul.

M-am dus cu credință înainte, am trecut peste asta şi iată dovada, am născut 3 copii în 4 ani, toți pe cale naturală, alăptați exclusiv până la 6 luni. Nu a fost uşor, dar este ceea ce eu mi-am dorit foarte mult şi, dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face la fel„, a declarat Mirela Vaida pentru Viva.ro.