Drama neştiută a Oanei Lis: „Bătăile erau la ordinea zilei de Sărbători”

ana Lis pare că are tot ce-și dorește, dar adevărul e că provine dintr-o familie unde bătăile erau la ordinea zilei, conform declarațiilor acesteia. Soția lui Viorel Lis a povestit că era terorizată în copilărie de tatăl alcoolic și regretă că mama ei nu a pus punct mariajului când încă se putea salva.

31 dec. 2019, 11:20

Oana Lis nu a avut niciodată probleme financiare. Mariajul cu Viorel Lis a fost un sprijin din acest punct de vedere, dar nici înainte de a deveni partenera de viață a acestuia nu a avut probleme cu banii, provenind dintr-o familie cu posibilități.

Oana Lis, mărturisiri şocante: „Am fost violată timp de doi ani de tatăl meu”

Poate că expresia ‘banii nu aduc fericirea’ este considerată desuetă, dar în cazul soției fostului edil al Capitalei e cât se poate de potrivită. Aceasta a povestit la ‘Răi, da buni’ că a avut o copilărie nefericită, chiar brutală, marcată de problemele cu alcoolul ale tatălui său, care le teroriza atât pe ea, cât și pe mama sa.

‘Am făcut parte dintr-o familie disfuncțională, nu săracă, de nivel mediu. Părinții mei aveau proprietate, o discotecă, dar din păcate tatăl meu bea, ne bătea, de sărbători era tot timpul ceartă’, a dezvăluit Oana Lis, care nu are amintiri frumoase din copilărie când vine vorba de Sărbători.

‘Nu-mi aduc aminte să-mi fi dorit ceva și să fi primit, erau doar certuri și scandaluri. De sărbători se și bea mult atunci iese și scandalul. Când e vorba de un om alcoolic, el caută scandal din orice. Acum privind cu ochi de psiholog, copilul nu are nici o vină. Eu mi-aș fi dorit ca mama mea să fie puternică și să divorțeze, nu mi-a plăcut că a stat până a și murit din atâtea bătăi. Nu aveam părinți la care să mă duc, o masă mare, familie extinsă’, a mai spus Oana Lis, care și-a pierdut mama la o vârstă fragedă.