Drama neştiută a Ralucăi Tănase de la Bambi. De ce nu se poate îndrăgosti

Raluca Tănase, jumătatea trupei Bambi, se bucură de un real succes profesional, însă nu şi-n dragoste. E drept, nu poţi avea totul. Deşi recunoaşte că are mulţi pretendenţi, artista nu se mai aruncă cu capul înainte, pentru că-i este teamă. A cunoscut gustul dezamăgirii, când a fost înşelată de partenerii ei de viaţă.

07 feb. 2015, 11:53
Drama neştiută a Ralucăi Tănase de la Bambi. De ce nu se poate îndrăgosti

La cei 30 de ani abia împliniţi, Raluca de la Bambi se bucură de o carieră muzicală de succes, pe care şi-a construit-o încă din copilărie, de la 7 ani, scrie spynews.ro. A muncit mult, a renunţat la multe plăceri pe care viaţa i le-a oferit, tocmai pentru că-şi dorea un nume, o carieră şi independenţă financiară. Şi visul i s-a împlinit.

Citeşte şi Raluca de la Bambi, costumaţie penibilă. Cum îi vin colanţii care strigă „Vreau sex, vreau sex” FOTO

Pe plan personal însă, lucrurile au mers, oarecum, în sens invers. A avut două relaţii serioase, de lungă durată, care, din păcate, n-au avut finalitatea pe care şi-a dorit-o artista. Raluca recunoaşte că a fost înşelată de toţi bărbaţii cu care a avut legături până acum, motiv pentru care îi este foarte greu să mai aibă încredere sau să se implice în vreo legătură amoroasă.

Citeşte şi Denisa de la Bambi nu mai divorţează? Vezi ce se întâmplă acum între cântăreaţă şi medicul Cornel Brotac

„Nu vreau să sufăr, aşa că mi-am pus un scut. Am fost înșelată, nu am întâlnit niciun bărbat care să nu înşele. Poate că nu mi-am găsit jumătatea până acum şi din acest motiv s-au întâmplat aceste lucruri. Ce e pentru mine e pus deoparte, sunt foarte pretenţioasă, sunt foarte atentă la bărbatul de lângă mine. Să fie galant, să văd dacă-mi pune apă în pahar, dacă-mi deschide ușa. Ultima dată am iubit acum…un an şi jumate. Fiind atât de pretenţioasă e greu cu mine. Nu accept pe oricine doar de dragul de a avea o relație. Cred în regulile date de Dumnezeu”, a declarat Raluca.