Drama neştiută a Silviei Dumitrescu. Primul soţ al cântăreţei s-a sinucis după ce a băut 3 litri de antigel

Silvia Dumitrescu a traversat o mare drama in 2010, cand primul ei sot s-a sinucis. 

01 feb. 2017, 10:45

La sfarsitul anilor ’80, dupa o relatie de doar doua luni, Silvia Dumitrescu (57 de ani astazi) isi unea destinele cu un alt artist, Mircea Dumitrescu, de care a divortat insa repede, dupa numai trei ani, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Te pui cu blondele 2017: Pepe, amintiri de pe vremea când era cameraman: „Am filmat şi la morţi. Mergeam sub preţul pieţei”

Silvia si Mircea au format ani buni un cuplu si pe scena, dar nepotrivirile evidente si iesirile violente ale barbatului au determinat-o pe solista sa ceara separarea.

Ulterior, Mircea Dumitrescu s-a mai casatorit de trei ori, doua dintre fostele neveste ajungand sa-si puna capat zilelor, potrivit apropiatilor, una dintre ele otravindu-se in casa, in timp ce cealalta s-a spanzurat in Gradina Botanica. Pe 7 aprilie 2010, in apartamentul lui, primul sot al Silviei Dumitrescu, in varsta la 50 de ani, alegea si el sa-si ia viata, preferand sa bea trei litri de antigel.

Citeşte şi Cristi Chivu s-a mutat DEFINITIV din România. Destinaţie SURPRIZĂ

Pe biletul de adio al sinucigasului, lasat pe masa, era scris „Iarta-ma, Silvia!”, pentru ca si pe ultima sotie a lui Mircea, cea cu care se certase rau in urma cu doua zile, o chema la fel ca pe celebra cantareata (vezi aici cum arata solista la televizor inainte de 1989). Chestionata in legatura cu disparitia primului ei sot, caruia i-a pastrat numele de scena, solista a declarat ca regreta drama, dar ca nu mai vorbise in ultimii zece ani cu el.