DRAMA neştiută a unui CUNOSCUT actor român. Primul copil i-a murit, iar mezina suferă de o boală incurabilă

Cu toate că îl vedem la televizor cu zâmbetul pe buze, gata oricând să descreţească frunţile telespectatorilor, dincolo de camera de filmat Constantin Zamfirescu, "Gogoaşe" din serialul "Trăsniţii" ( Prima TV), este un părinte cu o poveste impresionantă.

13 ian. 2014, 11:34

Cu sinceritate, deşi este un subiect extrem de delicat, Constantin Zamfirescu actorul a povestit cum primul său copil s-a înălţat la ceruri, iar mezina, Sara, s-a născut cu o malformaţie inexplicabilă pentru medici, scrie ziarulring.ro.

„Primul copil este un îngeraş, o cheamă Anastasia. S-a născut vara, pe 4 august, şi s-a stins pe 23 august. A fost un copil frumos, dar pe genul «pe deasupra măr frumos, înăuntru găunos». S-a întâmplat ceva în timpul sarcinii… Anastasia a fost afectată de două virusuri, toate organele erau bolnave. David a venit la vreo doi ani diferenţă, a fost o perioadă grea, cu multe tratamente, dar, într-un final, Gabriela a născut un băiat sănătos. Cea mică, Sara, s-a născut cu o malformaţie, o tumoare, iar medicii nu au găsit vreo explicaţie. E un limfangiom, o hipertrofiere a vaselor şi a ganglionilor limfatici din obrazul drept şi din buza superioară dreaptă. Acestă malformaţie se dezvoltă de regulă la gât, se umflă ca o guşă, sau la limbă, şi atunci e mai grav pentru respectivul copil deoarece nu mai poate să respire, să mănânce. Al fetiţei mele e în obraz şi, cu cât creşte în dimensiuni, se mai estompează din malformaţie. E o problemă de estetică, nu de suferinţă fizică”, mărturiseşte Constantin Zamfirescu. Momentan nu există soluţii pentru un posibil tratament.