Drama neştiută prin care a trecut Bianca Brad. După ce a pierdut primul copil, a avut probleme şi cu al doilea

Nimic nu se compară cu durerea unei mame, atunci când copiilor ei li se întâmplă ceva rău. Puţini ştiu însă că, înainte să o piardă pe fiica ei, care a murit cu câteva zile înainte de naştere, Bianca Brad a avut un episod neplăcut şi cu Luca.

30 mai 2014, 08:22
Drama neştiută prin care a trecut Bianca Brad. După ce a pierdut primul copil, a avut probleme şi cu al doilea

Toata lumea stie de drama prin care a trecut fosta Miss Romania in momentul in care, cu doar cateva zile inainte sa nasca, fetita i-a murit in pantece, scrie cancan.ro. Desi acum a ramas cu fiul ei, care, din fericire este sanatos, vedeta a avut de patimit si cu el. 

Citeşte şi MESAJUL SFÂŞIETOR al Biancăi Brad pentru COPILUL care I-A MURIT: „MI-E DOR şi DOARE”

Luca, primul fiul al Biancai Brad, a avut mari probleme de sanatate, fiind bolnavicios inca de mic. Mama protectoare, vedeta a trecut printr-un adevarat calvar din aceasta cauza, vazandu-se nevoita sa nu plece mai mult de o zi, doua, de langa el.

Citeşte şi Bianca Brad a făcut tratamente cosmetice cu urină

„Nu ne-am despartit prea mult timp de Luca pentru ca mi-a fost frica. Cand era mai mic avea probleme de sanatate, cu laringele care i se inflamau si il lasau fara aer. Nu de putine ori am mers cu 200 de kilometri pe ora pentru a ajunge la cel mai apropiat spital. Acum, din fericire, este bine si nu mai are probleme”, a spus Bianca. Desi a fost panicata, fosta Miss Romania incearca sa-si depaseasca aceasta temere si sa-si lase fiul liber, nesupravegheat. Mai ales ca, intre timp, a crescut.

Citeşte şi Logodnicul Biancăi Brad a fost eliberat din închisoarea din SUA

„Acum am trecut peste si nu mai sunt asa panicata. L-am lasat sa doarma si la prietenii de la scoala, l-am trimis si in tabere. Lui nu-i place sa plece singur, nu rezista mai mult de trei zile, insa si eu ma bucur ca inca ii place sa faca vacanta cu noi”, a mai spus Bianca.