Drama neștiută prin care a trecut regretata Rona Hartner. La 18 ani, a încercat să se sinucidă de trei ori

Drama neștiută prin care a trecut regretata Rona Hartner. Din păcate, actrița s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, după o lungă și dificilă luptă cu cancerul. În ultima perioadă, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, la plămâni și creier, iar apropiații acesteia sperau la un miracol.

23 nov. 2023, 13:29
Drama neștiută prin care a trecut regretata Rona Hartner. La 18 ani, a încercat să se sinucidă de trei ori

Drama neștiută prin care a trecut regretata Rona Hartner. Artista era mereu cu zâmbetul pe buze în aparițiile ei publice, însă în spatele acestuia se ascundea, de multe ori, multă suferință. Problemele de sănătate au adus-o în pragul depresiei, făcând-o chiar să apeleze la gesturi necugetate, pe vremea când avea 18 ani.

Citește și: Ce avere are Rona Hartner. Actrița a pierdut aproape tot ce avea după divorț, a rămas cu bani doar ca să trăiască de pe o zi pe alta

Drama neștiută prin care a trecut regretata Rona Hartner

Actrița a trecut prin momente foarte grele, încă de tânără. Când avea 18 ani, trecea printr-o stare groaznică, se lupta cu o depresie cruntă, iar gândurile, de multe ori, o îndreptau către gesturi necugetate.

A picat, de trei ori, pradă momentelor de slăbiciune și a încercat să își ia viața, însă, un ‘înger păzitor’ a salvat-o de fiecare dată. „Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier, a declarat Rona Hartner la un post de televiziune.

Deși fanii și apropiații acesteia sperau la un miracol, Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani. Anunțul decesului a fost făcut chiar de sora actriței, Rinda, care a publicat pe Facebook o fotografie cu o lumânare aprinsă.

Admiratorii și prietenii Ronei au lăsat zeci de comentarii de condoleanțe, luându-și rămas bun de la una dintre cele mai mari actrițe ale României.