Drama prin care a trecut Diana Enache. Are legătură cu Pepe: „De câte ori ne întâlnim, am o trăire în mine”

Drama prin care a trecut Diana Enache. Fiica artistului a avut parte de momente grele, pe care a reuşit să le treacă cu brio. Tânăra a rememorat un episod mai puțin plăcut din copăilăria ei, când Pepe a salvat-o de la înec.

18 sept. 2022, 21:05
Drama prin care a trecut Diana Enache. Are legătură cu Pepe: „De câte ori ne întâlnim, am o trăire în mine”
Drama prin care a trecut Diana Enache

Drama prin care a trecut Diana Enache. Fiica lui Adrian Enache şi-a amintit un episod mai puțin plăcut din viața ei în care Pepe a salvat-o de la înec, când era mai mică. Astfel, ea își exprimă recunoștință față de celebrul artist și spune că și-ar dori ca Pepe să îi cânte la nuntă.

Citeşte şi: Durere fără margini în familia lui Adrian Enache! Mesajul sfâșietor postat de artist: “Te iubim dincolo de nori și suntem recunoscători”

Drama prin care a trecut Diana Enache

Nu aș vrea să mai vorbesc despre subiectul cu Pepe. Pentru mine, Pepe este salvatorul vieții mele, e un om minunat pe care îl iubesc și pe care îl respect și, ori de câte ori ne întâlnim pe la evenimente, am așa un flash, o trăire în mine. 

Mă bucur enorm, mă bucur pentru el, mă bucur pentru tot ce face, pentru live-urile pe care le face. Și oportunitatea pe care o dă oamenilor de a fi văzuți, e un om minunat, are o experiență extraordinară! Sunt fan Pepe și abia aștept să mă mărit să îmi cânte la nuntă.

Îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu, în primul rând, deși nu vreau să sune a clișeu. Pentru că ziua de azi, îți spun sincer, mă obosește să văd că fiecare are câte o opinie, toți sunt din ce în ce mai cunoscători, din ce în ce mai sfătoși.

Eu îți spun sincer că îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce sunt. Cu toate experiențele de până acum, și bune și rele, au clădit un om puternic, un caracter puternic și nu pot decât să fiu recunoscătoare.

Pace și iubire tuturor, cred că de asta avem nevie, de mai multă iubire, pentru că am remarcat și oameni invidioși și oameni răutăcioși. Dar în momentul în care le transmiți iubire și gânduri pozitive îi înmoi și pe aceia. Și mai multă înțelegere și toleranță„, a spus Diana Enahe pentru ciao.ro.