Drama prin care trec soțul și fiul Corneliei Catanga. „Nu am avut voie să o îmbrăcăm cu hainele ei de regină. Am îngropat-o într-un sac!”

Aurel Părdureanu a vorbit despre drama prin care trece familia sa după moartea îndrăgitei cântărețe de muzică lăutărească Cornelia Catanga. Soţul artistei a dezvăluit faptul că nici el, nici fiul său, Alexandru, nu au fost testați anti-covid după moartea artistei.

29 mart. 2021, 21:11
Drama prin care trec soțul și fiul Corneliei Catanga. „Nu am avut voie să o îmbrăcăm cu hainele ei de regină. Am îngropat-o într-un sac!”

Drama prin care trec soțul și fiul Corneliei Catanga. Aurel Părdureanu a vorbit despre drama prin care trece familia sa după moartea îndrăgitei cântărețe de muzică lăutărească Cornelia Catanga. Soţul artistei a dezvăluit faptul că nici el, nici fiul său, Alexandru, nu au fost testați anti-covid după moartea artistei.

Drama prin care trec soțul și fiul Corneliei Catanga

„Am înmormântat-o sâmbătă, rapid, nu ca pe o regină, cum ar fi meritat. Pentru că fusese diagnosticată cu temutul virus Covid-19, și acestea sunt regulile. Acum, eu și Alex, fiul meu, stăm în casă, n-a venit nimeni să ne testeze. Când a fost luată cu Salvarea, Cornelia fusese testată negativ. De abia apoi, în spital, i-ar fi repetat testul și ar fi ieșit pozitiv. Nu ne-a căutat nimeni de atunci, noi ce facem? Dacă ieșim din casă ne fac aștia dosar penal, deși suntem bine, avem gust și miros, nu avem febră. Nici la mormântul Corneliei nu pot merge, să plâng acolo, să mă încarc cu energie, să vorbesc cu ea. Cornelia era suflețelul meu, ochii mei, dragostea mea, fără ea nu mai sunt nimic!”, a declarat Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu rupe tăcerea după înmormântarea Corneliei Catanga: „Gigi Becali nu ne-a ajutat cu nimic!”

Aurel Pădureanu regretă că nu a putut să-și îngroape soția în haine frumoase. Din cauza regulilor de înmormântare ale bolnavilor de Covid-19, Cornelia Catanga a fost înmormântată fără fast, într-un sac, fără posibilitatea de a putea fi plânsă de cei care au iubit-o. „Cornelia se temea să fie internată, ca să nu fie intubată și legată de pat. Nu vedeți ce e în spitalele astea? Se temea să nu o pună cu capul în jos și să moară, de la inimă. A fost tratată telefonic de medicul de familie. M-au lăsat să o văd, pentru câteva clipe, să o recunosc, i-am văzut chipul. Nu am avut voie să o îmbrăcăm cu hainele ei de regină, le-am pus deasupra. Am îngropat-o într-un sac, cum ne-au dat-o de la spital”, a mai spus soțul Corneliei Catanga.