Uite ce mare şi frumoasă s-a făcut fiica lui Cătălin Crişan VIDEO

Cătălin Crişan se poate declara un părinte fericit. La aproape 14 ani, fata lui este o domnişoară frumoasă şi, mai mult, îi calcă pe urme tatălui ei. Aceasta a câştigat deja mai multe concursuri muzicale.

19 ian. 2014, 13:51

Daria şi Raris, doi copii care au moştenit pe deplin talentul părinţilor lor. Amândoi au luat tot ce era mai bun, atât de la Cătălin Crişan, cât şi de la Lucia Bubulac, iar acum sunt pregătiţi să demonstreze tuturor că merită o carieră muzicală, scrie cancan.ro.

Dacă Raris este încă prea mic să poată fi considerat o „ameninţare” pentru artiştii din România, Daria este cu siguranţă o concurentă pentru tinerele cântăreţe. La 13 ani şi şapte luni, fata lui Cătălin Crişan a început să semene tot mai mult cu părinţii ei.

 

Daria este o domnişoară frumoasă şi foarte talentată. Ea a câştigat mai multe premii la concursurile muzicale la care a participat. În iarna lui 2012, aceasta a început să urmeze lecţii de canto, iar câteva luni mai târziu şi-a adjudecat şi primul trofeu.

 

Din păcate, Cătălin Crişan nu se poate bucura pe deplin de reuşitele copiilor săi. De când a divorţat de Lucia Bubulac şi şi-a refăcut viaţa alături de medicul dermatolog Alina Cupsa, artistul nu a reuşit să menţină o relaţie foarte apropiata cu Daria şi Raris.