Drama prin care trece Pepe: micuţa Rosa a ajuns la spital de urgență. Ce au descoperit medicii

Rosa, una dintre fiicele lui Pepe, nu a fost atentă şi a căzut când se juca în parc. Impactul a fost atât de puternic încât fetiţa a suferit o fractură la mâna stângă.

11 aug. 2021, 09:12
Drama prin care trece Pepe: micuţa Rosa a ajuns la spital de urgență. Ce au descoperit medicii

Drama prin care trece Pepe: micuţa Rosa a ajuns la spital de urgență. Fetiţa a fost transportată la spital, pentru primele îngrijiri. Medicii au constat că suferise o fractuă şi cea care l-a informat pe Pepe despre nefericitul eveniment a fost chiar fosta soţie, Raluca Pastramă, care îşi supraveghea fiica în spaţiul de joacă.

Drama prin care trece Pepe

„Eram la joacă în parc şi totul s-a întâmplat când alerga. A căzut şi gata. S-a ales cu o minunăţie de fractură de os la mâna stângă. Acum facem deja haz de necaz. A înţeles toată lumea, şi ai mei, şi Pepe, că se putea întâmpla oricui, aşa că am trecut cu bine peste această chestiune care putea, în alte împrejurări, să ne dea ceva bătăi de cap. Din fericire, nu a fost cazul!”, a spus Raluca Pastramă pentru Playtech.

Raluca Pastramă, prima reacţie după ce Pepe s-a afișat cu NOUA IUBITĂ. De la divorţ au trecut doar 4 LUNI

Pepe şi Raluca Pastramă au divorţat la notar în februarie 2021, după opt ani de căsnicie. Artistul a fost cel care a anunţat ruptura, în noiembrie 2020. Tot la notar a divorţat Pepe şi în 2011, când s-a despărţit de Oana Zăvoranu. Pepe şi-a exprimat dorinţa de-a mai avea copii. Vedeta TV a făcut-o chiar într-un interviu acordat înainte să își asume relația cu Yasmine Ody. „Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta. Nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios, mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, declara cântărețul pentru Antena Stars.


loading...