Drama Romaniţei Iovan. A făcut 7 avorturi, dar a facut tot posibilul să-şi spele păcatele

Romanita Iovan (52 ani) este o femeie invidiata, stilata, instarita, intreprinzatoare si foarte puternica. Dupa cum se stie insa, viata creatoarei de moda nu a fost roz, aceasta trecand prin niste momente cumplite care ar fi doborat negresit o persoana mai slaba de inger.

23 ian. 2017, 13:03
Drama Romaniţei Iovan. A făcut 7 avorturi, dar a facut tot posibilul să-şi spele păcatele

Pe langa cazul cu Bogdan Iancu, barbatul impuscat mortal de Adrian Iovan, Romanita a mai suferit o drama, in urma cu doi ani, cand tatal copilului ei si-a pierdut viata in accidentul tragic din Muntii Apuseni, scrie wowbiz.ro. Ei bine, acestea nu au fost singurele evenimente care au marcat-o pe protagonista noastra.

Citeşte şi Trei ani de la accidentul aviatic din Apuseni. Aproximativ 100 de persoane la parastasul de pe Vârful Petreasa

De-a lungul anilor, din varii motive, vedeta a recurs la sapte intreruperi de sarcina. A regretat enorm si a incercat sa-si „spele pacatele”, cum ea insasi a povestit, botezand sapte copii.

Astazi, Romanita este mama unui baietel frumos, inteligent si ascultator in varsta de 10 ani, care a mostenit multe dintre calitatile ei.