Dramă sentimentală printre ţiganii din Ciurea. Nepotul bulibaşei a fugit în lume cu o româncă

Publicat: Vineri, 18 Ianuarie 2013 19:32 // Actualizat: Vineri, 18 Ianuarie 2013 19:32 // Sursa: RTV.net

Statutul de vază al familiei Stănescu printre ţiganii din comuna Ciurea, judeţul Iaşi, este pus la grea încercare de către nepotul bulibaşei care a fugit de acasă cu 80.000 de lei luaţi din "trezoreria" clanului, dar şi cu o parte din zestrea cu care soţia, acum neconsolată, a venit în familia Stănescu. Este vorba de câteva kilograme de aur.

Daunele materiale sunt incomparabil mai mici pentru familia bulibaşei decât scandalul cauzat de faptul că iubita rebelului familiei este o română, fapt ce-i scandalizează pe romii rigorişti din comunitate.

"Oaia neagră" a familie Stănescu, nepotul de 22 de ani a fugit din Ciurea acum 10 zile, împovărat cu câteva kile de aur şi cu 80.000 de lei. Supărarea cea mai mare a romilor este însă că tânărul de 22 de ani a fugit cu o româncă, lucru privit ca o mare ruşine. Mai ales că biata soţie sa trebuie să aibă grijă şi de doi copii.

Romii din Ciurea nu au făcut plângere la poliţie, deoarece vor să rezolve situaţia neplăcută în interiorul comunităţii. Ei îi cer zburdalnicului nepot să se întoarcă singur acasă promiţând în schimb că nu vor recurge la represalii.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bulibaşă Ciurea bulibasa stanescu ferdinand ţigani Ciurea
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 ian 09:27
Răspunde | Votează email 0 email
aiurea-n tramvai
intelegeti O DATA PENTRU TOTDEAUNA: nu ne intereseaza stirile cu tigani, indiferent ce eveniment se petrece in viata lor. De ce nu ii intreaba cine trebuie de unde au avut aurul ala de pe ei si cum si l-au achizitionat de isi permit cate iai permit? 80.000 de lei pentru ei care au masini de sute de mii de euro??? pai banii aia le ajung pentru o saptamana
1
EUR
4.7509
RON
23 Mar
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H