Drama Sofiei Vicoveanca. „Băieţii au murit unul după altul!”

Viaţa Sofiei Vicoveanca nu se rezumă numai la spectacole. Artista, cu aproape 57 de ani de carieră în spate, are o poveste de viaţă cutremurătoare. Solista a povestit într-un interviu, acordat Revistei Taifasuri, că au fost patru copii în familie, însă fraţii ei au murit, lăsând în urmă o mare durere.

16 iun. 2016, 14:18
Drama Sofiei Vicoveanca. „Băieţii au murit unul după altul!”

Sofia Vicoveanca s-a apropiat mult de Dumnezeu după ce familia ei a fost grea încercată. Artista a mărturisit că părinţii ei au trăit o adevărată dramă după ce fraţii săi s-au stins din viaţă. În momentele de suferinţă prin care a trecut, artista s-a consolat rugându-se. „După ce s-a întors tata din prizonierat, s-au născut fraţii mei, doi flăcăi şi o soră, ea fiind cea mai mică. Băieţii au murit unul după altul, la o distanţă de patru ani, şi ca într-un blestem, şi la primul, şi la cel de-al doilea, în ziua înmormântării, eu a trebuit să cânt. Când am ajuns acasă, numai părinţii au ştiut de sufletul şi de amarul meu”, a mărturisit Sofia Vicoveanca pentru Revista Taifasuri.

Durerea de atunci a rămas şi acum în inima solistei, dar muzica, viaţa în gospodărie şi cele două nepoţele au fost cele care au ajutat-o să meargă mai departe. Sofia Vicoveanca a învăţat engleză de la cele două copile şi merge destul de des în vacanţă cu el. Printre escapadele artistei se numără şi Viena.