DRAMA TERIBILĂ a Oanei MIZIL. Fratele ei A MURIT de PAŞTE într-un ACCIDENT RUTIER. Avea doar 26 DE ANI

Oana Mizil nu se bucură prea tare de Paşte. Acum 10 ani, fosta deputată a trăit cea mai mare dramă din viaţa ei, tot de Paşte, atunci când fratele ei, Răzvan, a murit într-un teribil accident de motocicletă, la vârsta de doar 26 de ani.

12 apr. 2015, 08:54
DRAMA TERIBILĂ a Oanei MIZIL. Fratele ei A MURIT de PAŞTE într-un ACCIDENT RUTIER. Avea doar 26 DE ANI

În primavara lui 2005, chiar a doua zi de  Paşte, Răzvan se întorcea de la Snagov, unde petrecuse alături de familie, iar în apropiere de Bucureşti, pe DN1, lângă Săftica, tânărul a pierdut controlul motocicletei, într-o curbă periculoasă, şi s-a izbit violent de un parapet, impactul fiind fatal, scrie EVZ.

Oana Mizil se întorcea şi ea de la Snagov, însă se afla cu caţiva kilometri înaintea fratelui ei, iar cineva a sunat-o, chiar de pe telefonul acestuia, pentru a-i transmite tragica veste a morţii lui Răzvan.

„M-a sunat cineva de pe telefonul lui Răzvan, chiar de la locul accidentului. Abia mă desparţisem de fratele meu. Ajunsesem de câteva minute în Bucureşt şi m-am întors imediat la locul accidentului”, declara Oana Mizil la scurt timp după moartea fratelui ei.

Răzvan Niculescu-Mizil era fiul mai mic al Lidiei, una dintre fiicele lui Paul Niculescu-Mizil. Unchiul lui, Serghei Mizil, a declarat în urmă cu mai mulţi ani că sărbătorile de Paşte nu sunt un motiv de bucurie pentru el, din cauza acestei tragedii.