Drama teribilă prin care trece Tori Spelling, Donna din Beverly Hills

Actorul canadian Dean McDermott, soţul lui Tori Spelling, a recunoscut că a înşelat-o pe actriţa americană, sugerând totodată că ar fi dependent de sex. 

14 apr. 2014, 12:47

Într-o avanpremieră a reality show-ului True Tori, care va fi difuzat din 22 aprilie la televiziunea americană Lifetime, Dean McDermott, în vârstă de 47 de ani, recunoaşte că şi-a înşelat soţia, cu care are patru copii, înainte de a se interna într-o clinică de reabilitare, informează contactmusic.com.

Soţul lui Tori Spelling, Dean McDermott, s-a internat într-o clinică de reabilitare

În materialul filmat, obţinut de site-ul Entertainment Tonight, actorul canadian a abordat în timpul unei şedinţe de terapie de cuplu subiectul infidelităţii sale, afirmând că a fost cel mai îngrozitor coşmar, mi-am înşelat soţia. Mi-am pierdut controlul. Sexul a fost o cale de evadare, ca drogurile şi alcoolul, spune Dean McDermott. Pe de altă parte, Tori Spelling, frustrată şi şocată de afirmaţia soţului său, a spus: Nu îi voi putea oferi niciodată suficient sex. N-o să fie niciodată fericit doar cu mine. (…) Sunt conştientă că această poveste s-ar putea să nu aibă un final fericit. În luna decembrie 2013, în publicaţia US Wekly au apărut informaţii conform cărora Tori Spelling fost înşelată de soţul ei cu o femeie în vârstă de 28 de ani, Emily Goodhand, care a dezvăluit ulterior acest lucru în presă.

Emily Goodhand a declarat pentru UsWeekly că l-a cunoscut pe actorul de origine canadiană Dean McDermott prin intermediul unui prieten, în timpul unei petreceri din Toronto, ce a avut loc la Pravda Vodka House, din capitala canadiană. Dean McDermott se afla la acea vreme în turneul de promovare a emisiunii culinare Chopped Canada, pe care o prezintă la televiziunea Food Network Canada.

Citeşte şi Donna din Beverly Hills 90210, mamă a patru copii, are o siluetă de invidiat FOTO