Drama tinerei prea SEXY pentru a fi luată în serios. Am sâni măsura DD şi picioare tonifiate FOTO

O tânăra bloggeriţă de 20 de ani a stârnit numeroase reacţii aprinse după un articol în care se plânge că e prea sexy şi că de multe ori cei din jur îi subestimează inteligenţa din cauza frumuseţii.

08 sept. 2015, 15:09

Felicia Czochanski, de 20 de ani, spune că este o adevărată povară să fie o fată frumoasă. Astfel, tânăra, care se consideră drept „o fată cu părul blond, ochi mari, verzi, sâni de mărimea 34 DD şi picioare tonifiate”, , susţine că nimeni nu o ia în serios din cauza aspectului său sexy, scrie NY Daily News.

Citeşte şi Cea mai SEXY BLONDĂ din Bucureşti. De o priveşti, uiţi cum te numeşti FOTO

Mai mult, ea spune că în adolescenţă a fost nevoită să se îmbrace în haine largi şi să nu se mai machieze pentru a nu le distrage atât de mult atenţia celor din jur.

Am încercat să mă îmbrac cât mai plictisitor ani la rândul, în încercarea de a fi apreciată şi pentru realizările mele, mai degrabă decât pentru felul în care arăt. Nu mi se pare că sunt chiar atât de atractivă încât bărbaţii să se oprească din orice ar face doar pentru a fluiera după mine sau a le atrage atenţia prietenilor lor să se uite după mine„, a scris tânăra într-un articol publicat de revista Cosmopolitan.

Citeşte şi A mers la sală cu gândul să ATRAGĂ ATENŢIA unui BĂRBAT. Şi-a luat cel mai MULAT BODY şi s-a crăcănat FOTO

Declaraţiile fetei au stârnit numeroase reacţii, mai ales că cititorii consideră că vorbele tinerei sunt o mare aronganţă, considerând că tânăra are o părere mult prea bună despre ea. 

Cred ca supraestimezi foarte mult ce cred alţii despre tine”, „Are dreptate pe undeva, dar tonul articolului este complet greşit. Ar trebui să ştie că asta o face să para drept o răsfăţată îngâmfată„, i-au transmis cativa cititori.