Drama trăită de Lili Sandu. Nu a povestit niciodată asta, până acum: „Ai mei nu mi-ai zis niciodată ‘te iubesc’. Tatăl meu înțelegea iubirea cu autoritate și bătaie”

Drama trăită de Lili Sandu, pe care nimeni nu a știut-o. Vedeta a avut o copilărie foarte grea, lipsită total de afecțiunea tatălui și cu violențe constante din partea acestuia. Nu a putut uita niciodată momentele de groază din propria familie, însă a învățat să ierte și să înțeleagă multe lucruri.

12 nov. 2023, 10:27
Drama trăită de Lili Sandu. Nu a povestit niciodată asta, până acum: „Ai mei nu mi-ai zis niciodată ‘te iubesc’. Tatăl meu înțelegea iubirea cu autoritate și bătaie”
Vedeta a avut o copilărie foarte grea, lipsită total de afecțiunea tatălui

Drama trăită de Lili Sandu. Lipsa afecțiunii nu a venit doar din partea tatălui, ci și din partea mamei care nu îi spuneau că o iubesc. Ba chiar la maturitate, mama ei îi spunea să nu îi mai zică atât de des fiului ei că îl iubește, ca nu cumva să se obișnuiască.

Citește și: Cum se simte mama lui Lili Sandu, după ce Covid-ul i-a paralizat picioarele: „E o afecțiune neurologică și intri un pic într-o depresie”

Drama trăită de Lili Sandu

Eu n-am avut parte de lucrul ăsta. Deci mie mi-a lipsit afecțiunea din copilăria mea. Total! Ai mei nu mi-ai zis niciodată „te iubesc’.

Fii atent, îi spuneam lui Thomas și îmi spunea mama ‘Mamă, nu-i mai spune așa des că nu e bine. Copilul nu trebuie să știe. Doar când doarme să-l pupi și să-i spui te iubesc‘. ‘Dar de ce, mamă?’, ‘Că după aia i se urcă în cap”, a povestit Lili Sandu, în podcastul lui Jorge, notează Viva.

Prezentatoarea emisiunii ‘Vorbește lumea’ povestea că mama ei era mai diferită decât tatăl ei, iar de fiecare dată când acesta era mai dur sau violent, femeia încerca să compenseze.

Tatăl meu înțelegea iubirea la un alt nivel, nu era iubirea aia din vorbe, era o iubire cu autoritate și cu bătaie, că așa știa el. Era dintr-o familie cu șase frați, doar băieți. Și relația noastră, una peste alta, nu a fost grozavă și tot timpul mă uitam la alte prietene și vedeam așa iubirea aia… Nu știu dacă tatăl meu mi-a spus vreodată te iubesc. Nu cred că mi-a spus.

Aveam așa o invidie. Eram singură la părinți și mama încerca, de câte ori putea, să suplinească, dar e greu. Dacă nu e tata, e mai greu să-i suplinească altcineva locul. Mi-a părut rău că nu am putut să am o discuție cu el, adică lucrurile au rămas neclare cumva.”, a mai povestit Lili Sandu.