Drama unei frumoase STUDENTE de 22 de ani, dependentă de alcool: Făceam SEX pentru bani de BĂUTURĂ

O tânără de 22 de ani a ajuns să fie dependentă de alcool după ce a început să bea de la vârsta de 15 ani. În doar câţiva ani, ea a ajuns să consume peste 2 litri de vodcă, un litru de vin şi şase beri în fiecare zi. Mai mult, din lipsa banilor, ea a ajuns să se prostitueze pentru a-şi susţine viciul.

10 apr. 2013, 07:45

Emma Gould, o tânără în vârstă de 22 de ani din Ipswich, se consideră norocoasă că a reuşit să treacă peste teribila dependenţă care aproape i-a distrus viaţa, potrivit The Sun.

Tânăra spune că a început să consume alcool de la vârsta de 15 ani, împreună cu prietenii ei, considerând că este o distracţie nevinovată. Până la vârsta de 18 ani, ea obişnuia să îşi consume bursa de lunară de 1.000 de lire doar pe alcool, făcuse sex cu peste 20 de bărbaţi şi chiar mai mult, fiind disperată, a recurs la prostituţie.

Citeşte şi Cum scapi de diferite TIPURI DE DEPENDENŢĂ

„Sunt dezgustată de ceea ce am făcut. Acum realizez că mi-am pus viaţa în pericol pentru bani de banii de băutură. După ce beam mă simţeam mai încrezătoare. Mă făcea să uit de problemele de acasă şi simţeam că sunt sufletul petrecerii”, îşi aminteşte ea începutul dependenţei de alcool.

La vârsta de 17 ani, tânăra ajunsese să bea înainte de examene, pentru a putea să scrie. Apogeul alcolismului s-a petrecut în perioada studneţie, când fata a ajuns să îşi vândă trupul pentru bani.

„Am plecat de acasă la 18 ani pentru a studia biomedicina la universitate, dar în al doilea an ajunsesem să beau pe zi doi litri de vodca, o sticlă de vin, un litru de cidru şi şase beri. Începeam să beau de la şapte dimineaţa. Am pierdut 10 kilograme, dar mă gândeam numai la alcool”, a adăugat Emma.

Citeşte şi A apelat la închisoare pentru a scăpa de dependenţa de Internet

Într-un final, când nu a mai reuşit să procure bani, tânără a ajuns să se prostitueze, strângând şi peste 200 de lire pe zi.

„Băutura îmi dădea încredere, dar era foarte frig. După o oră de aşteptat o maşină a oprit lângă mine şi şoferul, care purta un costum şi avea în jur de 50 de ani, cu burtă şi păr cărunt, mi-a spus că îmi dă 50 de lire pentru sex. Îmi era frică, dar era prea târziu să dau înapoi. A fost îngrozitor. Mă simţeam murdară, dar am aşteptat un alt client”, îşi povesteşte cu lacrimi în ochi teribilele experienţe prin care a fost nevoită să treacă pentru a face rost de bani.

Citeşte şi Dependenţa de SEX, declarată o boală psihică

După câteva astfel de experienţe traumatizante, Emma le-a povestit părinţilor problemele pe care le avea şi a cerut ajutor. Dacă la început ei s-au oferit să îi ofere mai mulţi bani, ulterior, după ce a ajuns la spital vomitând ea a fost internată într-o clinică de dezintoxicare.

Astăzi, tânăra este sobră de 10 luni şi se bucură de noua ei viaţă, alături de iubitul care i-a acceptat întunecatul trecut. Ea s-a întors la facultate pentru a-şi termina studiile.

Citeşte şi O mamă i-a dat copilului alcool încă de la trei ani, pentru a avea cu cine să bea

Citeşte şi Vedetele şi dependenţele lor. De ce ajung starurile la dezintoxicare