Drama unei concurente de la iUmor. Mama i-a murit în a doua zi de Paşte, iar tatăl a fost diagnosticat cu demenţă

Una dintre cele mai sexy concurente ale emisiunii iUmor, Ștefania Costache, sau așa cum este cunoscută publicului, ”Lolrelai”, trăiește o adevărată dramă.

06 iun. 2020, 13:30
Drama unei concurente de la iUmor. Mama i-a murit în a doua zi de Paşte, iar tatăl a fost diagnosticat cu demenţă

Ștefania Costache a vorbit în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, de la Antena Stars, despre cea mai mare pierdere a ei, dar și despre cum a trecut peste această perioadă cumplită.

Mama a murit a doua zi de Paște, eu n-am putut gestiona nimic, am avut niște oameni lângă mine. Eu nu eram pregătită de așa ceva, pentru că la 12 noaptea am vorbit cu ea și a doua zi nu a mai răspuns, plus că trecuseră nouă ani de când a fost diagnostică și credeam că o duce așa până la sfârșit„, a spus Ștefania, potrivit spynews.ro.

După ce tatăl ei a anunțat-o că cea care i-a dat viață s-a stins, Ștefania nu a știut cum să reacționeze, iar lucrurile s-au complicat și mai mult din cauza pandemiei. „Imediat ce au plecat cei de la SMURD, a trebuit să sun la pompe funebre, însă mi-au spus că nu o pot lua pe mama din casă pe talonul de pensie, ci doar dacă plătesc. În acel moment, m-am uitat la ei și le-am spus că am doar 300 de lei și să plece, să mă lase cu mama„, a mai dezvăluit „Lolrelai”.

Citeşte şi CASTIGATOR iUMOR 2020. Surpriză uriaşă, într-o finală înregistrată în care votul e live

Pe lângă durerea provocată de pierderea mamei, acum concurenta iUmor se luptă și cu boala tatălui ei, care s-a declanșat imediat după ce cea care i-a dat viață s-a stins. „Tatăl meu a fost diagnosticat cu demență, după șocul provocat de moartea mamei. Acum, deși mă simt copil, am rămas fără mamă și cu un copil de 80 de ani. Nu s-a întâmplat niciodată ca tata să se piardă, dar practic o parte din creierul lui nu acceptă situația. Tata, timp de patru ore a vorbit cu mama, care murise, el își imagina că nu vrea să vorbească nici cu el, nici cu mine„, a mai mărturisit concurenta iUmor, la Antena Stars.

Pe lângă toate probleme de familie, acum blonda se luptă și cu problemele financiare.

Acum, după toate cele întâmplate, Ștefania simte că nu mai poate merge înainte, însă, cu greu, o face pentru tatăl ei. „Nu știu ce va fi, am sentimentul acela că nimănui nu îi mai pasă, deși văd oameni în jurul meu”, mai spune Ştefania.