Drama unei familii de români, în Germania. Tatăl a fost omorât de un camion, după ce şi-a salvat cei trei copii

Un grav accident de circulaţie a avuit loc duminică seara, pe B5, din Brandenburg, pe sensul de mers către Berlin. Un bărbat de 32 de ani a fost lovit de un tir, sub privirile celor trei copii şi ale soţiei.

13 nov. 2019, 11:14
Drama unei familii de români, în Germania. Tatăl a fost omorât de un camion, după ce şi-a salvat cei trei copii

Petru Claudiu Faur (32 ani) locuia la Berlin, împreună cu soţia şi cei trei copii, două fetiţe de 7 şi 3 ani şi un băieţel de 9 luni, toţi cinci călătorind spre casă duminică seara, la bordul unei maşini conduse de Lara Diana, soţia lui Petru. La un moment dat,

La un moment dat, în jurul orei 18.45 (ora 19.45, ora României) din cauza ceţei şi a şoselei alunecoase, şoferiţa a pierdut controlul volanului şi a lovit maşina de parapetele din lateral, revenind apoi pe banda de urgenţă. Nimeni din interior nu a suferit răni grave, dar toţi erau speriaţi. Fetiţa de 7 ani a coborât prima din maşină, tatăl ei în spatele ei. Petru Faur a dus-o pe fată dincolo de parapet şi a mers să vadă ce face soţia sa, mergând spre portiera şoferului.

În acel moment, când încă se afla pe carosabil, Petru a fost lovit însă de un camion şi aruncat pe autostradă, unde a fost lovit de alte două maşini. Bărbatul a murit pe loc.