DRAMA unei familii din Buzău. Copilul lor de 9 ani a murit după o plimbare cu bicicleta VIDEO

Dramă teribilă pentru doi părinţi din Buzău. Copilul lor de doar 9 ani a murit în urma unei întreceri cu bicicleta. Pentru Cosmin, a fost ultima joacă: a căzut cu ochiul într-un șurub . A fost în comă 11 zile, apoi a pierdut lupta mult prea devreme, informează România TV.

04 iul. 2017, 10:18
DRAMA unei familii din Buzău. Copilul lor de 9 ani a murit după o plimbare cu bicicleta VIDEO

Nenorocirea s-a produs în primele zile ale vacanţei de vară. Mai mulţi copii se întreceau cu bicicletele pe o uliță din sat, iar la un moment dat Cosmin și vărul său s-au dezechilibrat și au căzut. Cosmin, care se afla pe portbagajul bicicletei, a nimerit cu fața într-o piesă ascuțită.

Copilul a rămas preţ de câteva minute inconştient. O ambulanţă l-a preluat şi l-a transportat mai întâi la Spitalul Judeţean Buzău. A ajuns ulterior la „Bagdasar-Arseni”, în Capitală, unde a fost operat.

Copilul a fost în comă până sâmbătă seara, când inima lui a încetat să mai bată. Moartea micuţului Cosmin a produs multă durere familiei sale şi rudelor, dar şi tuturor sătenilor din Brădeanu, cărora nu le vine să creadă. Copilul urma să înceapă clasa a treia după vacanţa de vară.

Un altar cu lumânări și flori a fost amenajat la intrarea în școala din Brădeanu. Colegii și dascălii se pregătesc să îl înmormânteze pe micuțul care ar fi trebuit acum să se bucure de copilărie.

Citeşte şi Accidente teribile în ţară. Cinci oameni, printre care un copil, au murit, patru au fost răniţi VIDEO