DRAMA unei familii. Unicul copil a rămas INFIRM din cauza medicilor VIDEO

O banală răceală şi un tratament prost administrat au lăsat infirm pe viaţă un tânăr din Gorj. Este drama prin care trece o familie greu încercată de viaţă. Singurul copil, licenţiat în drept administrativ şi masterand este acum o legumă.

24 dec. 2014, 12:39
DRAMA unei familii. Unicul copil a rămas INFIRM din cauza medicilor VIDEO

Ionuţ s-a născut cu probleme ale glandei hipofize şi s-a dezvoltat mai greu. La 27 de ani arata ca la 16. Problemele s-au agravat şi mai mult în aprilie 2013, după ce a răcit şi a ajuns pe mâinile medicilor din Bumbeşti Jiu. Atunci a văzut moartea cu ochii. Părinţii dau vina pe medicii care nu i-ar fi făcut toate testele, iar tanarul a intrat în şoc anafilactic.

Ionuţ a fost transferat de urgenţă la Spitalul din Târgu-jiu, unde a trecut din nou prin clipe cumplite. De această dată, când a ieşit din comă, nu a mai scos o vorbă.

„Arată că îi e foame, arată când are nevoie de altceva, ştie e conştient”, spune mama băiatului.

În acest timp, medicii de la Spitalul din Bumbeşti Jiu nici nu se gândesc la vreo anchetă.

„Nu pot să spun cât de rău a venit şi că i s-a făcut mai rău. Nu am decât să facem verificarea la foaia efectivă care i s-a făcut”, a declarat directorul Spitalului Bumbeşti Jiu.

Familia lui ionuţ este disperată. A cheltuit până acum peste 100.000 de lei, bani obţinuţi din vânzarea unei case. Pentru a reveni la o viaţă normală, Ionuţ are nevoie de mai multe tratamente de recuperare.