Drama unei femei cu IMPLANTURI MAMARE: Sânii mi-au EXPLODAT şi SILICONUL a început să se scurgă în corp FOTO

O femeie din Marea Britanie a fost şocată să descopere că silicoanele sale au explodat la doar patru ani după ce a recurs la o operaţie costisitoare de mărire a sânilor. Cu toate acestea, ea a observat acest lucru doar în momentul în care bustul a căpătat o formă ciudată.

17 iun. 2014, 14:42

Kim Brockhurst, o femeie de 51 de ani a vrut să îşi mărească sânii de la 32AA la 32B, însă după operaţie s-a trezit cu un bust uriaş cu două cupe DD pentru care a plătit suma de 4.000 de lire. Cu toate acestea, doctorii au refuzat să facă modificările gratuit, chiar dacă a fost greşeala lor, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cum a reuşit o BLONDĂ cu SÂNII MARI să scape de ÎNCHISOARE. Vezi ce a declarat în faţa JUDECĂTORILOR

După ce s-a obişnuit cu bustul generos pe care îl avea, la patru ani după intervenţie, au început să apară probleme. Astfel, silicoanele s-au spart şi au început să curgă în interiorul corpului, sânii ajungând să aibă o formă ciudată, existând în acelaşi timp riscul unei îmbolnăviri.

Citeşte şi Cum s-a fotografiat o TÂNĂRĂ la PISCINĂ: Cu aşa sâni, sigur pluteşti, nu ai nevoie de COLAC FOTO

Într-un final, după ani întregi de chinuri, ea a ajuns să primească o nouă operaţie şi o pereche de sâni mai mici, după ce cazul său a fost mediatizat la TV. În prezent Kim este fericită că are sâni perfecţi pentru stilul ei de viaţă din lumea sportului, fiind un instructor de yoga şi de Pilates.

A fost îngrozitor să ştiu că nu îmi pot permite o operaţie cu toate că siliconul îmi curgea în corp. Încă nu ştiu unde s-a dus şi cât rău mi-a făcut„, a declarat ea.