DRAMA unei femei: Şi-a pus implanturi mamare şi a rămas fără degetele de la picioare

Leanne Parker în vârstă de 41 de ani din Manchester, Marea Britanie, a rămas fără degetele de la picioare după o infecţie gravă provocată de o operaţie de reconstrucţie mamară.

31 aug. 2013, 15:12

Leanne a fost la un pas să-şi piardă viaţa după o operaţie greşită de reconstucţie mamară. Femeia a fost diagnosticată cu cancer la sân şi a fost nevoită să-şi amputeze ambii sâni. După operaţia de dublă mastectomie, ea a hotărât să-şi pună implanturi mamare.

Din păcate, această decizie a marcat-o pe viaţă. În afara faptului că implanturile au fost puse greşit, iar sânii săi au o formă ciudată şi mărimi diferite, o infecţie severă i-a pus viaţa în pericol.

La câteva zile după operaţie, Leanne a început să se simtă din ce în ce mai rău, circulaţia sângelui aproape că se oprise, iar organele începeau pe rând să nu mai funcţioneze, scrie The Sun. Soţul său a transferat-o de urgenţă la un alt spital pentru a-i salva viaţa. Medicii de acolo au fost nevoiţi să-i amputeze toate degetele de la picioare din cauza unei infecţii care îi ameninţau viaţa.

Familia Parker vrea să acţioneze în instanţă medicii neglijenţi care au operat-o iniţial pe Leanne.