Drama unei femei: Vrea să facă SEX de CINCI ori pe zi, dar se teme să nu îşi OMOARE iubitul FOTO

Femeia cu cei mai mari sâni din Marea Britanie se teme că îşi va sufoca iubitul în timpul unei partide de sex, după ce s-a despărţit de fostul partener din acelaşi motiv, după ce bărbatul a fost la un pas de moarte. În prezent, ea spune că a creat o alertă specială în timpul partidelor de amor. Astfel, în momentul în care partenerul o atinge de mai multe ori pe picior, femeia ştie că ceva nu este în ordine şi trebuie să se ridice.

11 apr. 2013, 08:13

 Claire Smedley, femeia cu cei mai mari sâni din Marea Britanie, se teme că îşi va omorî actualul iubit în timpul sexului, după ce de fostul s-a despărţit din acelaşi motiv, potrivit The Sun.

Mama a trei copii, în vârstă de 30 de ani, cu sâni măsura 40LL, cântărind câte 15 kilograme fiecare, povesteşte că fostului iubit a început să îi fie frică să mai facă sex cu ea, după ce a fost la un pas de moarte. În prezent, femeia s-a împăcat cu fostul soţ, dar se teme să nu ajungă în aceeaşi situaţie, mai ales că cei doi fac sex şi de cinci ori pe zi.

Citeşte şi Cum eviţi lăsarea sânilor. Exerciţii care îi tonifiază VIDEO

„Chris iubeşte să se joace cu sânii mei, dar sunt mereu în gardă după ce s-a întâmplat ultima oară. Odată ce s-a săturat, trebuie să mă bată pe picior şi mă dau la o parte. Este drăguţ că îi apreciază, dar nu las lucrurile să meargă prea departe”, a declarat femeia din oraşul britanic Derby. 

Citeşte şi De ce iubesc bărbaţii sânii

Ea a realizat faptul că va avea sâni mai mari decât restul femeilor dela vârsta de 11 ani, când purta deja sutiene care aveau cupa C. Ea povesteşte cum copilăria i-a fost afectată din acest motiv, după ce colegele invidioase obişnuiau să îi desfacă sutienul, în timp ce băieţii se uitau uimiţi la ea. La 12 ani, tânăra Claire purta deja sutiene mărimea DD, iar şoferul de autobuz nu o mai lăsa să se urce în maşina care ducea elevii la şcoală.

Până la 18 ani, sânii ei crescuseră atât de mult încât ajunsese la litera J. Cu toate că se credea ridicolă, bărbaţii întorceau tot timpul capul. Chiar dacă a reuşit să se descurce cu povara care îi apăsa pieptul, în urmă cu trei ani Claire a trecut prin clipe teribile, când Mark, fostul ei iubit, a leşinat în timpul unei partide de sex. Femeia povesteşte cum a vrut să sune la salvare, când bărbatul a revenit la viaţă, după câteva minute de leşin.

Citeşte şi O femeie a fost arestată fiindcă a încercat să-l omoare pe prietenul său, cu sânii

În prezent, după ce s-a lăsat fotografiată de un site britanic, Claire se gândeşte să cucerească Europa cu bustul ei gigantic, declarând că are foarte mulţi fani în Germania.

Citeşte şi Lucruri pe care nu le ştiai despre sâni