DRAMA unei fetiţe care nu poate merge la şcoală din lipsa banilor VIDEO

Când mai toţi copiii se pregătesc să înceapă şcoala, o copilă din Prahova doar visează să revină în bancă. Cu toate că învaţă bine şi chiar face performanţă în sport, fata este forţată să renunţe la viitorul ei. Familia abia are bani să supravieţuiască şi nu poate să-i cumpere fetei nici măcar caiete. 

07 sept. 2015, 14:14
DRAMA unei fetiţe care nu poate merge la şcoală din lipsa banilor VIDEO

Andreea are 13 ani şi locuieşte în Berceni, judeţul Prahova. Toţi cei şase membri ai familiei abia  îşi duc traiul de pe o zi pe alta. Aceştia locuiesc într-o casă cu două camere care nici măcar nu are curent electric sau aragaz şi frigider, potrivit România TV

Oamenii supravieţuiesc din ajutoarele sociale şi alocaţia copilei, însă banii abia le ajung să îşi cumpere mâncare.

,,Eu am o pensie de boală de 280 de lei şi mama are 400 de lei, care uitaţi câte iau acolo, sunt plină de medicamente”, spune mama Andreei.

Femeia a reuşit să o trimită pe copilă la şcoală doar până în clasa a cincea, însă, cheltuielile sunt din ce în ce mai mari iar anul acesta nu o mai poate trimite să înveţe.

În aceeaşi casă cu mama şi copila mai locuiesc bunica bolnavă, fratele mai mare cu soţia lui şi un copil cu handicap

Andreea ar trebui să înceapă clasa a şasea. Recent, ea a câştigat un concurs de badminton, iar visul ei este să facă performanţă în sport.