Drama unei fiice care şi-a pierdut mama infectată cu COVID în spital. Ce i-a spus unul dintre medicii de la ATI

O femeie a murit la scurt timp după ce s-a infectat cu coronavirus în spitalul din Târgovişte. Fiica sa face mărturii cutremurătoare şi spune că unul dintre medicii de la ATI i-a spus că nu el a omorât-o.

26 nov. 2020, 15:17
Drama unei fiice care şi-a pierdut mama infectată cu COVID în spital. Ce i-a spus unul dintre medicii de la ATI
Drama unei fiice a cărei mame a murit după ce a fost infectată cu covid la spital.

Drama unei fiice care şi-a pierdut mama infectată cu COVID în spital. O femeie care a ajuns la spitalul din Târgovişte în urma unor probleme medicale a murit după ce s-a infectat cu coronavirus în salon.  Fiica sa povesteşte experienţa pe care a trăit-o .

„După ce a ieşit rezultatul COVID, a fost negativ, a stat internată o săptămână. După o săptămână, trebuia să merg să o iau acasă, dar m-au sunat şi mi-au spus să nu mai vin, pentru că a fost pusă într-un salon în care una dintre paciente era pozitivă COVID şi rămâne în continuare internată”, povestește tânăra pentru Observator News.

Fiica femeii susține că mama ei se simţea tot mai rău şi că a fost retestată doar după ce s-a rugat la spital de medici.

„Am tot sunat eu la spital, le-am spus că se simte foarte rău şi că îi rog să o testeze, mi s-a spus că procedura este că va fi testată la șapte zile de la intrarea in contact cu persoana pozitivă. Rezultatul a fost pozitiv evident”, mai povesteşte femeia.

Drama unei fiice care şi-a pierdut mama infectată cu COVID în spital. ”Un medic mi-a spus: nu țipați la mine, că nu eu am omorât-o”

„Am insistat să mi-o păstreze la Târgovişte. Au dus-o pe secţia de ATI COVID din Târgoviște, trei zile a fost bine, a cincea zi a decedat. Unul dintre medicii de la secția de ATI COVID mi-a spus nu țipați la mine pentru că nu eu am omorât femeia asta. Atât de mulți copii care își pierdeau părinții și erau singuri prin spital. Aleargă să-și ia părinții acasă, dar nu așa cum ar trebui, așa cum am luat-o și eu pe mama mea. Eu mamei ii spuneam că o iau și o duc în vacanță când iese din spital.”, mai spune aceasta.

Conducerea spitalului de urgenţă Târgovişte spune că astfel de cazuri se întâmplă frecvent – pacienţi care la primul test sunt negativi, dar se pozitivează în spital şi infectează mai departe alti pacienţi.


loading...