Drama unei gravide cu un DESTIN TRAGIC. Vezi ce a păţit în timp ce stătea în PARC pe o BANCĂ FOTO

O femeie de 33 de ani din America, gravidă în luna a şasea, a avut parte de o moarte dureroasă, în timp ce se afla pe o bancă, în parc. Astfel, din senin, un copac a căzut la pământ, lovind-o mortal, în timp ce o femeie a privit îngrozită toată scena, care a durat doar câteva secunde.

05 aug. 2013, 06:34

Yingyi Li-Dikov, o femeie de 30 de ani din Queens, a murit în cursul serii de sâmbătă, după ce a fost lovită de un copac în parcul Kissena. Întâmplarea este cu atât mai tragică, întrucât tânăra era însărcinată în luna a şasea, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Tulburător: Femeie UCISĂ într-un SUPERMARKET de un OBIECT BANAL folosit de orice cumpărător VIDEO

Copacul a lovit-o pe gravidă direct în cap, victima fiind găsită decedată de medicii de pe ambulanţă. O altă persoană, care a fost martoră la toată scena, a suferit leziuni minore. Yingyi venise în parc să alerge, fiind îmbrăcată în haine sport, şi se aşezase să se odihnească sub un stejar când a avut loc tragedia.

Citeşte şi Turistă din Cehia, în comă după ce s-a izbit cu bicicleta de un copac

Era o persoană foarte iubitoare. Eram foarte fericit că sunt cu ea, mai ales că a fost singura mea iubire. Nu cred că o să mai găsesc pe cineva ca ea„, a declarat soţul tinerei decedate, Aleksandar Dikov, un bărbat cu 10 ani mai tânăr decât femeia omorâtă de copac.

Cei doi imigranţi chinezi s-au mutat în America în 2009 şi s-au căsătorit în iunie 2012. Ei aşteptau naşterea unei fetiţe peste trei luni.


loading...
Partenerii noștri