Drama unei mame cu zece copii: A rămas fără casă şi ar putea ajunge în stradă VIDEO

O femeie din Argeş, mamă a 10 copii, a rămas văduvă în urmă cu şapte ani, iar, de atunci, necazurile s-au ţinut lanţ. A rămas fără casă şi locuieşte într-o rulotă. Femeia este disperată pentru că, în curând, rulota i-ar putea fi luată şi ar putea ajunge cu cei mici în stradă.

23 mart. 2015, 10:20
Drama unei mame cu zece copii: A rămas fără casă şi ar putea ajunge în stradă VIDEO

Familia din comuna Stolnici, judeţul Argeş, locuieşte de şapte ani într-o rulotă a Crucii Roşii. Femeia nu a reuşit să plătească facturile la curent şi a fost debranşată, potrivit România TV. Termenul de folosinţă a rulotei va lua sfârşit, iar femeia este îngrozită că va rămâne în stradă cu cei doi copii care i-au rămas în grijă.

„Sunt foarte amărâtă. Muncesc, car lemne cu spinarea toată ziua. Iarna asta n-am cumpărat un lemn, am folosit doar lemnele pe care le-am cărat cu spinarea toată vara”, a declarat femeia.

Familia supravieţuieşte de la o zi la alta din ajutorul social şi din alocaţiile copiilor. Chiar şi în aceste condiţii, femeia face tot posibilul să îi ţină pe copii la şcoală.

După ce au rămas fără tată, patru dintre copiii femeii s-au apucat de furat şi au fost închişi. Ceilalţi au plecat în străinătate.

CITEŞTE ŞI: Săracii României, prea bogaţi pentru ajutoarele de la UE VIDEO