Drama unei mame în scaun cu rotile: Şi-a văzut fiul sugrumându-se şi nu a putut să îl ajute

Un băiat în vârstă de 12 ani s-a spânzurat din greşeală cu o haină, în timp ce încerca sa îi joace o festă mamei. El a murit în faţa acesteia, care, fiind imobilizată într-un scaun cu rotile nu a putut să îl ajute.

18 ian. 2013, 10:32

Tragicul accident a avut loc în Cambridge, Anglia, la început lunii septembrie a anului trecut. Issac Myers a venit fericit acasă, după ce a terminat prima zi de şcolă din acel an, în data de patru septembrie. Cei doi au luat cina, în timpul căreia băiatul i-a povestit mamei cum şi-a petrecut ziua. După masă, Nicki Myers, în vârstă de 39 de ani, s-a mutat în dormitor pentru a se odihni, în timp ce fiul a rămas să se joace pe calculator. Când s-a întors să îşi hrănească piscile, după aproximativ două ore, femeia l-a găsit pe Issac sugrumându-se în cuier, într-o haină de piele. Mama paralizată a încercat să îl salveze, dorind să taie haina folosind un cuţit de bucătărie însă nu a reuşit. Ulterior, copilul a murit axfisiat.

Doamna Myers a anunţat salvarea, însă doctorii nu au mai putut face nimic, constatând doar decesul tânărului. Anchetatorii au exclus posibilitatea unei sinucideri, fiind de părere că băiatul s-a omorât accidental în timp ce încerca să se îmbrace cu o haină atunci când aceasta era în cuier. Copilul venise de o săptămână acasă, după ce îşi vizitase tatăl în Franţa. Fratele lui Caleb a rămas peste hotare.

„Este o perioadă deosebit de tristă, acum putem să tragem o linie sub ce s-a întâmplat. Issac a fost un băiat extrem de inteligent. Iubea animalele şi era blând. M-a ajutat mereu, cu toate că aveam ajutoare şi nu voiam ca băieţii să mă ajute. Am încercat să îl resuscitez, apoi paramedicii şi un doctor au venit. Au încercat din greu, pentru mai mult de o oră, dar a fost prea târziu. Ei au încercat. Tocmai ce petrecusem o săptămână împreună, doar noi doi. Voi preţui această săptămână pentru restul vieţii mele”, a declarat mama îndurerată pentru Daily Mail.