DRAMA unei NIMFOMANE: „Primul lucru pe care mi-l doresc dimineaţa este să fac sex”

Nessa Jay, în vârstă de 24 de ani, a fost diagnosticată la 19 ani cu dependenţă sexuală şi de atunci face terapie pentru a-şi suprima nevoia de plăcere sexuală.

27 feb. 2014, 13:42
DRAMA unei NIMFOMANE: „Primul lucru pe care mi-l doresc dimineaţa este să fac sex”

Îmi transpiră mâinile, sunt nervoasă şi simt nevoia să mă autosatisfac dacă nu am cel puţin cinci orgasme pe zi. Cu timpul am învăţat să-mi reduc dorinţa, însă la început făceam sex cu oricine puteam„, povesteşte Nessa.

Tânăra recunoaşte că a avut cel puţin 300 de parteneri sexuali până acum. În ultimii cinci ani, ea întreţinea relaţii sexuale cu mai mult de cinci bărbaţi pe zi.

Întotdeauna am avut un apetit sexual mare de când mi-am pierdut virginitatea la vârsta de 16 ani, însă mi-am pierdut controlul când am intrat la facultate şi mi-am dat seama că primul lucru pe care mi-l doream când ma trezeam era să fac sex„, a dezvăluit dependenta de sex pentru The Sun.

Nessa a învăţat însă să trăiască cu dependenţa sa.

Este parte din viaţa mea. Aşa cum oamenii obişnuiesc să meargă la sală în fiecare zi, eu fac sex. Întotdeauna folosesc protecţie. Am aceeaşi parteneri care-mi satisfac poftele, însă nu am o problemă să mă culc şi cu necunoscuţi. Dependenţa de sex este foarte obositoare, dar atunci când corpul cere, trebuie să-i dai„, explică nimfomana de 24 de ani.

Tânăra din Norfolk, Marea Britanie, povesteşte că cei mai mulţi parteneri îi întâlneşte la orgii sexuale organizate. Mai mult, ea întreţine relaţii sexuale şi cu femei.