DRAMA unei tinere de 20 de ani. A fost băgată în comă pentru că a refuzat să se prostitueze VIDEO

Publicat: Joi, 27 Noiembrie 2014 17:36 // Actualizat: Joi, 27 Noiembrie 2014 21:06 // Sursa: romaniatv.net

O tânără de 20 de ani din satul Bobolia, judeţul Prahova, se luptă între viaţă şi moarte pe un pat de spital din Germania, după ce a fost bătută cu bestialitate de nişte proxeneţi pentru că nu a vrut să se prostitueze.

Ioana a plecat la muncă în Germania, după ce o prietenă din copilărie a păcălit-o că i-a găsit de lucru, iar când a ajuns acolo fata a fost plasată într-un bordel și obligată să se prostitueze.

Pentru că s-a împotrivit, proxeneții au bătut-o cu sălbăticie, după care au fugit. Tânăra a fost găsită mai mult moartă în bordel.

"A dat să fugă, i-au rupt coastele pe partea stângă, a fost opărită. A doua oară a fost lovită în cap. Nu vorbeşte, nu se mişcă. Nu ştiu dacă conştientizeaza că eram lângă ea, a început să plângă", a povestit mama fetei.

Ioana a ajuns în comă la spital şi a fost operată de trei ori pe creier. Acum este de nerecunoscut. Nimic din chipul transfigurat de suferinţă nu mai aminteşte de tânăra frumoasă de acum câteva luni.

Acum este internată la un spital din Koln. Drama Ioanei i-a sensibilizat pe germanii care i-au aflat povestea, iar costurile spitalizării sunt suportate de mai multe organizații umanitare.

Cu ajutorul oamenilor din Bobolia, mama Ioanei a reuşit să ajungă la Koln să îşi vadă fiica. Poliţia de acolo a deschis o anchetă.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
tanara batuta tânără în comă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 nov 18:07
...Prahova, se luptă între viaţă şi moarte pe un pat de spital din Germania, după ce a fost bătută cu …read moreRelated Items
...
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H