Drama unei VEDETE care a slăbit 12 kilograme: Implanturile cu SILICON s-au RĂSUCIT în MINE

O cunoscută vedetă de doar 21 de ani din Marea Britanie a povestit recent unei publicaţii britanice cum implanturile ei mamare s-au deteriorat după ce a slăbit 12 kilograme. Astfel, silicoanele s-au răsucit în interiorul sânului, ceea a transformat frumosul bust al unei tinere în sânii unei "bătrâne de 90 de ani".

16 apr. 2013, 15:24

Holly Hagan, o focoasă roşcată de 21 de ani, considerată una dintre cele mai frumoase femei din Marea Britanie, a povestit momentul în care silicoanele ei s-au răsucit pur şi simplu în interior, lucru care a dus la o formă ciudată a bustului, potrivit The Sun.

Femeia a povestit că se simţea dezgustată de propriul ei corp, cu toate că slăbise 12 kilograme. Mai mult, Holly a adăugat că refuza să îşi arate sânii bărbaţilor, de teamă să nu îi dezamăgească. Ulterior, ea a fost nevoită să recurgă la o nouă operaţie, pentru a repara daunele produse bustului. În prezent, vedeta recunoaşte că mai are puţin de lucrat la sâni şi apoi o să îi lase în pace, după ce va elimina şi pielea în exces rămasă în urma operaţiei.

Citeşte şi Şi-a plătit mărirea de sâni cu bani de la oameni pe care i-a contactat pe internet FOTO

„Acum un an şi jumătate am realizat că sânii erau ciudaţi şi nelalocul lor. Sfârcurile mele se uitau la podea. Aveam bustul unei femei de 90 de ani. Am văzut bunici cu sâni mai frumoşi ca ai mei. Eram dezgustată. Nu mi-am dat niciodată sutienul jos. Aveam o mărime a sânilor de 32FF, dar când am slăbit 12 kilograme ei au ajuns la 32DD. Simţeam cum se mişcau în interiorul meu, dar eram prea speriată să îi ating”, a spus frumoasa tânără.

Citeşte şi Cum şi-a pus o tânără SILICOANE de mii de lire pe banii STATULUI: Noii mei sâni mi-au schimbat viaţa

Dezamăgirea a fost şi mai mare, după ce tânăra a plătit 4.000 de lire pentru silicoane şi voia să arate noul bust celor din jurul ei, mai ales că avea doar 18 ani şi lucra într-un call center la vremea respectivă, neavând foarte mulţi bani.

Citeşte şi Declaraţia unei vedete: Când oamenii mă văd fără MACHIAJ cred că sunt BOLNAVĂ FOTO