Drama unei VEDETE SEXY care a devenit OBEZĂ peste noapte: Sunt pregătită să mănânc până la moarte FOTO

O cunoscută vedetă din Australia a reuşit să uimească o ţară întreagă după ce în doar câţiva ani a devenit obeză după ce a trecut printr-o adevărată dramă. În prezent ea spune că este pregătită să mănânce până la moarte.

07 apr. 2014, 16:24

Fosta prezentatoare TV a emisiunii „Australia’s Biggest Loser”, Ajay Rochester, a povestit cum a reuşit să devină obeză aproape peste noapte, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un instructor de fitness SUPER SEXY a devenit OBEZ ca să arate lumii că se poate slăbi FOTO

Vedeta de  45 de ani, care, ironic, a prezentat între anii 2006 şi 2009 un concurs în care concurenţii obezi erau încurajaţi să slăbească cu ajutorul dietelor şi exerciţiilor. Cu toate acestea, ea a recunoscut că adoră mâncarea fast food şi este pregătită să „mănânce până la moarte”.

Ca să fiu sinceră, mănânc enorm. M-am îngrăşat un kilogram pe săptămână. Dimineaţa, mănânc un mic dejun pentru trei persoane: clătite, bacon, un platou de brioşe, două ouă şi doi cârnaţi. Apoi trebuie să stau întinsă pentru că arterele mele sunt practic blocate. La prânz îmi iau cartofi prăjiţi şi hamburgeri. A devenit o problemă serioasă pentru că efectiv mănânc până nu mai pot” a declarat ea într-un interviu.

Citeşte şi I se spunea OMUL GOGOAŞĂ, dar a slăbit 180 de kilograme într-un singur AN. Vezi cum arată acum FOTO

Şocant este faptul că în spatele obezităţii rapide a femeii se ascunde o adevărată dramă. Astfel, vedeta a fost abuzată fizic de mama sa adoptivă în copilărie, ca apoi, mama sa biologică, pe care a regăsit-o când avea 22 de ani, s-a sinucis un an mai tarziu.