Drama unui celebru cântăreţ român: Are cancer. Cont deschis pentru donaţii

Considerat unul din cei mai buni chitariști de după ’89, George Pătrănoiu se luptă de trei ani de zile cu o formă de cancer și a suferit recent o nouă intervenție chirirgicală de îndepărtare a unei tumori localizată la coloană.

20 nov. 2015, 13:19
Drama unui celebru cântăreţ român: Are cancer. Cont deschis pentru donaţii

George Pătrănoiu, care a cântat în multe formații, amintim Taxi, Schimbul III, Metrock, a încercat mult timp să ascundă drama sa însă problemele legate de cheltuielile medicale depășesc posibilitățile sale financiare, www.libertatea.ro. Solidare cu situația instrumentistului care a împlinit 43 de ani, trupele alături de care Pătrănoiu a cântat ani buni, au făcut donații și vor organiza o gală muzicală la o mare sală din Parcul Herăstrău, pe 6 decembrie, pentru a strânge fonduri necesare procesului de recuperare a artistului Vor cânta pentru Pătrănoiu foștii săi colegi din Taxi, Sarmanele Reci, Tudor Turcu Band, Vladi Cnejevici & Teo Boar, Victor Solomon și Florian Stoica, dar și Pact, avându-l la voce pe Adi Ordean, de asemenea un luptător cu boala, dar care uimește prin optimismul, buna dispoziție și puterea incredibilă cu care reușește să facă față!

La rândul său, Leo Iorga (50 ani) se recuperează după o nouă intervenție chirurgicală la nivel cranian, una non-invazivă, ce nu a presupus spargerea curiei craniene.

Cei care vor să-l susțină pe George Pătrănoiu în procesul său de recuperare, o pot face donând în contul CONT RO69RNCB0318013225270001 BCRO CENTRALA